Terveztek külföldre költözni a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Ha igen, hova? Ha nem, miért nem?2021. jan. 22. 22:56
1/43 anonim válasza:
Már ott vagyok 3 éve lassan és inkább haza nem akarok költözni
3/43 anonim válasza:
#1 vagyok. Hollandiában élek. Ez lemaradt
4/43 A kérdező kommentje:
Én Angliában lassan 3 éve és csak azt sajnálom hogy nem előbb jöttem :)
2021. jan. 22. 23:00
5/43 anonim válasza:
Ha tudnék nyelvet mennék, de érthetetlen számomra a német meg az angol, egyszerűen nem tudom tanulni, szóval sajna itthon fogok vergődni meg hallgatni mások faxa sztoriját, hogy milyen normális országban lakni. :( Írországba mennék ott tartányos kamionra ( vagy adblue) esetleg buszozni, itt 210 ezret kapok most..
6/43 anonim válasza:
Sajnos nekem már késő. 25 éve Kanada volt a nagy álom. Egy kis város a hegyek között. Élni egy nagy faházban vadászni horgászni...
7/43 anonim válasza:
De megmagyaráznátok nekem, hogy kint vagytok külföldön, bejött nektek az élet, akkor mégis miért jártok ide észt osztani?
Ez kb. olyan nekem mint ha van egy barátnőd és te az exedhez jársz fényezni, hogy most milyen jó dolgod van.
Szerintem nálatok is valami hasonló állhat fenn, hogy ti is tudjátok, hogy nincs minden rendben azzal, hogy kint vagytok azért kell ilyen görcsösen bizonyítsátok, hogy milyen jó is ott nektek kint. Mert akinek tényleg jó kint az kb. azt is elfelejti, hogy van Magyarország, nemhogy politika kategóriába járjon észt osztani.
8/43 Szolovjov válasza:
Szó sem lehet róla! Minden népnek megvan a saját hazája, ott a helye.
9/43 A kérdező kommentje:
Azért mert 25 évet ott éltem le, a családom és elég sok barátom még mindig ott él és attól függetlenül hogy eljöttem még érdekel a hazám sorsa, nem tudom elfelejteni az egész fiatalkoromat ezért érdekel a téma és kíváncsi vagyok más emberek történeteire is. Kielégítő válasz?
2021. jan. 22. 23:11
10/43 anonim válasza:
Nem szeretnék, de ha még évekig marad a vírushiszti itthon, akkor megeshet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!