Terveztek külföldre költözni a közeljövőben?
Figyelt kérdés
Ha igen, hova? Ha nem, miért nem?2021. jan. 22. 22:56
41/43 anonim válasza:
"36: milyen problémákkal találkoztál a németeknél?"
A német mentalitással.
42/43 anonim válasza:
29 éves vállalkozó vagyok és eszem ágában sincs lelépni. Imádom a munkámat, itt él a családom, 3 nyelven beszélek magabiztosan, de egyik sem ér fel a magyar sarkába sem számomra, valamint Magyarország csodálatos. Imádom a magyar kultúrát, szeretem a városomat. 2-3 hétre külföldre utazgatni nekem elég, jellemzően a végére így is honvágyam van, legyen akármilyen jó és szép hely. Éltem egyébként Bécsben 2 évig - a tanulmányaim okán - nagyon nem csíptem.
43/43 anonim válasza:
Egy èv múlva tervezzük, Ciprusra esett a választásunk. Párom már most távmunkában dolgozik.
A családon kívül nem húz ide semmi. Nem látjuk èrtelmèt itt vegetálni, hányinger ami itt megy.
Saját lakásról,házról nem is álmodunk amíg itt vagyunk Orbánisztában. Hitelt nem fogunk felvenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!