Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Terveztek külföldre költözni...

Terveztek külföldre költözni a közeljövőben?

Figyelt kérdés
Ha igen, hova? Ha nem, miért nem?

2021. jan. 22. 22:56
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
68%

"36: milyen problémákkal találkoztál a németeknél?"

A német mentalitással.

2021. febr. 1. 17:54
 42/43 anonim ***** válasza:
78%
29 éves vállalkozó vagyok és eszem ágában sincs lelépni. Imádom a munkámat, itt él a családom, 3 nyelven beszélek magabiztosan, de egyik sem ér fel a magyar sarkába sem számomra, valamint Magyarország csodálatos. Imádom a magyar kultúrát, szeretem a városomat. 2-3 hétre külföldre utazgatni nekem elég, jellemzően a végére így is honvágyam van, legyen akármilyen jó és szép hely. Éltem egyébként Bécsben 2 évig - a tanulmányaim okán - nagyon nem csíptem.
2021. febr. 1. 20:40
 43/43 anonim ***** válasza:
100%

Egy èv múlva tervezzük, Ciprusra esett a választásunk. Párom már most távmunkában dolgozik.

A családon kívül nem húz ide semmi. Nem látjuk èrtelmèt itt vegetálni, hányinger ami itt megy.

Saját lakásról,házról nem is álmodunk amíg itt vagyunk Orbánisztában. Hitelt nem fogunk felvenni.

2021. febr. 18. 20:07
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!