Terveztek külföldre költözni a közeljövőben?
#1 vagyok szerintem egyikünk sem azt írta, hogy huuu de király kint keresek 3000 eurót ti meg sz@ptok otthon 100 ezerért. Tehát nagyon nem ilyen stílusban nyilatkoztunk meg.
Egyébként, hogy válaszoljak a kérdésedre. Vannak fent érdekes kérdések és az ember egy ilyen oldalon tudja fejleszteni a vita készségét vagy az érvelést aminek hasznát tudod venni az életben. De volt olyan, hogy tanultam az oladról pár hete valaki az ókori görög demokráciát foglalta össze vagyis, hogy mi okozta a bukásukat. De. Volt, hogy találtam itt egy tök jó könyvet amit ki olvastam. Valamint volt hogy segítettem valakinek egy munkában Hollandiában, mert ki akart jönni de nem volt ismerőse és ajánlottam neki egy céget
Elso valaszokat olvastam csak el es rogton feltunt:
Milyen erdekes, hogy de jol erzitek magatokat idegenben, meg is egy magyar beszelgetos oldalon fossatok a szot :)))) Svedorszagban, Hollandiaban es Angliaban nincsenek ilyen oldalak?
Kamu emberek vagytok!
Ez már 100+ éve sem így ment. Akkor is voltak bőven, akik külföldön találták meg a számításuk. Ezután sem lesz másképp.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!