Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogja megismerni a...

Mikor fogja megismerni a nyilvánosság Magyar Péter szakpolitikusait és egyéni képviselőit?

Figyelt kérdés

#Magyar Péter #kicsit sárga
ma 07:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Jövő héten kiskedden
ma 07:39
 2/18 anonim ***** válasza:
28%
Majd a kampányidőszakban. De pl az összefogás szakpolitikusait a mai napig nem ismerjük.
ma 07:55
 3/18 anonim ***** válasza:
82%
Lemaradtam netán, hogy bármelyik párt is bemutatta volna, kik lesznek 26-ban a miniszterei, államtitkárai, és képviselőjelöltjei?
ma 07:55
 4/18 A kérdező kommentje:
3, szerintem le, egy csomó helyen, megvan a DK-nak Momentumnak már az, hogy kit akarnak inditani, ha nem is hivatalos, de lehet tudni, hiszen évek óta beágyazott emberekről van szó. Nálunk, tudom, hogy kit fog indintani a Momentum. A Tiszáról, nem tudok semmit.
ma 08:01
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

Ja, szóval a több éves pártoknak már vannak bejáratott emberei...

Oszt a dk-ra, momentumra mi értelme szavazni, pláne egyéniben?

ma 08:12
 6/18 A kérdező kommentje:
5, Ha demokráciában élkünk és demokratikus választások vannak, akkor a választó határozza meg, hogy mi értelme szavazni és kire van értelme szavazni, de nekik legalább vannak jelöltjeik.
ma 08:14
 7/18 anonim ***** válasza:
43%
A fidesz szakpolitikusait mikor fogjuk megismerni? Politikusaink vannak, de a szakmaiságtól nagyon messze állnak. Általában nulla közük van az irányított tárcákhoz, államtitkátságokhoz. Csak a lojalitás és az irányíthatóság számít, más nem.
ma 08:20
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom, engem Magyar Péter politikusai érdekelnek. Ha a Fidesz politikusai érdekelnek, miért nem teszel fel róla kérdést? Hátha valaki tudja rá a választ, mert láthatóan Magyar Péterrel kapcsolatban, senki.
ma 08:22
 9/18 anonim ***** válasza:
28%
Jajk de jó, a dk meg a momentum biztosííícccsa a demokráciját nekünk, menccsük meg a demokrácsiját a csúnya gonosz Magyar Pétertől, akinek az egy éves pártjának több, mint egy évvel a választások előtt még nem ismertek a jelöltjei. Bakker, lehet minden egyéniben ő fog indulni, az országos listán csak az ő neve lesz. Ez egy igazi diktátor, meg kell menteni a demokrácsiát tőle, a dkra kell szavazni!!!!
ma 08:25
 10/18 A kérdező kommentje:
Hát, ha te úgy érzed, hogy Magyar Péter diktatórikus, azzal nem tudok mit csinálni. Én azt szerettem volna megtudni, hogy kire kell szavazzak, ha a Tiszára akarnék szavazni a következő választáson. A Momentum esetében tudom, a DK esetében sejtem, a Tisza esetében, lövésem sincs.
ma 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!