Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit mond el a Fidelitas-ról...

Mit mond el a Fidelitas-ról az, hogy nyilvánosságra hozza a volt tagjainak a személyes adatait?

Figyelt kérdés
dec. 16. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
7%
Mit mond el az a Tiszáról, hogy egymást hallgatják le, amit utána nyilvánosságra hoznak?
dec. 16. 11:15
 2/10 A kérdező kommentje:

#1 Mit mondd el a Fidszről, hogy fizet egy ellenzéki párt elnökének a párjának, hogy hallgassa le a pártelnököt?

Amúgy meg.... Írd mi külön kérdésbe, ha annyira érdekel, de ennek semmi köze ehhez a kérdéshez!

dec. 16. 11:18
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Tiszta KGB, a sajátjukat is listázzák hogy legyen mivel zsarolni, lejáratni majd őket.
dec. 16. 11:19
 4/10 anonim ***** válasza:
10%

Nem értettem miért nincs semmi link vagy egyéb információ a kérdésben, hogy ki, mikor mit tett közzé. Rákereszem.

Hát persze hogy megint egy sértődött tiszás hisztizik amiért a messiásáról megint bizonyították, hogy hazudott.

Kérdező, nem kellene ennyire görcsösen ragaszkodni Magyar Péterhez, ez a sokadik alkalom, hogy csúnyán lebukik egy újabb ostoba hazugsággal. Bármennyire fáj is neked a valóság, attól még valóban fidelitaszos IS volt és fideszes is. Csak te hiszed -szeretnéd hinni - hogy nem így volt. Te most egy fideszest követsz, ráadásul olyat amilyent a fideszesek is kidobták maguk közül.

dec. 16. 11:31
 5/10 A kérdező kommentje:

#4 Tessék, link: [link]

Nem tudom, hogy hol írtam, hogy tiszás vagyok, halucinációkkal az orvost keresd, ne ide írd. Én a személyes adatok nyilvánosságra hozását kifogásoltam.

dec. 16. 11:44
 6/10 anonim ***** válasza:
66%

#5 "Nem tudom, hogy hol írtam, hogy tiszás vagyok"

Fideszesektől ne várj mást. Szerintük mindenki tiszás, libsi, balos, stb akik nem hajolnak bokáig a Viktor előtt.

dec. 16. 12:14
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

Elég szánalmas, hogy már iratot is hamisítanak.

Legalább előkereshettek volna egy tényleg 25 éves papírt, amin átszerkesztik a nevet, nem egy teljesen újra és tökéletes állapotban lévőre írják.

dec. 16. 12:59
 8/10 anonim ***** válasza:
18%
#7 Az a szánalmas, hogy ennyire próbálod mentegetni a fröccsöntött messiásodat, hogy hamisítással vádolod azt aki csak bizonyítja, hogy hazudott.
dec. 16. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Csak egy szimpla tényt írtam, hogy a mutogatott papír nem néz ki 25 évesnek. Mitől lettél ennyire ideges?
dec. 16. 13:22
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Mitől látszik egy irat 25 évesnek szerinted amit egyszer megcsináltak, lefűztek egy mappába majd eltettek?
dec. 16. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!