Hadházy Ákos nyilvánosságra hozta az Országos Mentőszolgálat belső levelét, ami alapján 16 órás műszakokra kényszerítik a mentősöket a munkaerőhiány miatt. Ki fogja vállalni a felelősséget ennek a veszélyes gyakorlatnak a következményei miatt?
Azt eddig is tudtuk, hogy különösen Budapesten van hatalmas mentőhiány. Ugyanakkor Hadházy Ákos vasárnap nyilvánosságra hozta az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) egy olyan belső levelét, ami még ennek tudatában is megdöbbentő.
A brutális mentőhiány elfedésére vidékről vezényelnek a fővárosba mentősöket, méghozzá
16 órás műszakokra kényszerítve a munkatársakat.
Az Országos Mentőszolgálat lehet, hogy ki sem fizeti a túlórát.
Frissítés: közben Kunetz Zsombor felhívta rá a figyelmem, hogy a körlevelet már ő is megosztotta és a levél annyira valódi, hogy a propagandista celebmentős (Győrfi Pál) már magyarázkodik is miatta: [link]
Szeretem ezeket a kérdéseket.
Kérdező meglátta a hírt, majd gondolta magában: Megyek a gyakorira, hátha valakinek van tudomása arról, hogy ki fogja vállalni a felelősséget.
Szerinted mi tudjuk? Valószínűleg senki, mint ahogy semmiért nem vállalják nálunk a felelősséget. De komolyan, szerinted belsős fideszesek vagyunk itt valahányan, akik tudják, hogy ki, mikor, miért fogja vállalni a felelősséget. Valódi kérdést mikor fogsz feltenni?
Az első válaszoló inkább a kérdésbe köt bele, ezzel próbálja terelni a figyelmet a mentősöket érintő újabb megszorításról.
Fideszes logika.
Észkombájn 😂
Ezt írtam: Valószínűleg senki, mint ahogy semmiért nem vállalják nálunk a felelősséget.
De nyilván fideszes vagyok, hogyne. Nem te vagy fideszes, aki a Fidesz szatellit pártjának, a DK-nak fizetett bohóca vagy.
Egyébként akkor itt van, válaszolok a kérdésedre: Nem tudom, hogy ki fogja ezért vállalni a felelősséget.
Remélem, így boldogabb napod lesz.
"De nyilván fideszes vagyok, hogyne. Nem te vagy fideszes, aki a Fidesz szatellit pártjának, a DK-nak fizetett bohóca vagy."
Sajnos sokat tévedsz, személyeskedés helyett viszont én a tényeket szeretném közölni és segíteni neked a tévedéseidet kijavítani.
4 Fidesz szatelitpárt létezik, ebből csak kettő rendelkezik képviselettel a parlamentben:
-Mi Hazánk Mozgalom
-LMP
-Megoldás Mozgalom
-Magyar Munkáspárt
2026-ban az LMP is a Magyar Munkáspártot fogja követni, 1% alatti eredménnyel parlamenten kívüli párttá fognak válni.
Vannak még olyan kamupártok, amikről nehéz eldönteni, hogy mi is a valódi céljuk, esetleg a Fideszt támogatják-e titokban, mivel a 2026-os lehetséges indulásukkal megosztanák a szavazatokat és gyengítenék az ellenzéki összefogást.
-Mindenki Magyarországa Néppárt: 1%, kamupárt, nincs értelme a létezésének, csak az állami támogatás kell neki.
-Második Reformkor Párt: 1%, szintén kamupárt.
-Nép Pártján: a 20000 szükséges ajánlást se sikerült összegyűjtenie, így a szavazólapra se került rá.
A személyeskedést te kezdted azzal, hogy alaptalanul elkezdtél sarat dobálni. Ne csodálkozz, ha visszakapod.
Kiírtál egy kérdésnek álcázott állítást. Én ezzel szembesítettelek, majd annyi volt a reakciód, hogy terelek és fideszes vagyok - mindezt azután, hogy leírtam, mennyire híján vagyunk ebben az országban a felelősségvállalásnak.
Elhiszem, hogy szorongásaid vannak a kommunista utódpárt mumifikálódása miatt, de ezt vagy tudomásul veszed, vagy durvulni fog a szorongásod.
A DK a Fidesz valaha volt leghűségesebb fiókpártja. Gyurcsány elutasítottsága folyamatosan lent tartotta az ellenzék támogatottságát, Orbánnak pedig így biztosítva volt az uralma. Nincs még egy olyan párt ebben az országban, amelyiknek hálásabb lehetne a Fidesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!