Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogja megismerni a...

Mikor fogja megismerni a nyilvánosság Magyar Péter szakpolitikusait és egyéni képviselőit?

Figyelt kérdés

#Magyar Péter #kicsit sárga
tegnapelőtt 07:29
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
22%
Öcsém, majd megtudod, 1 év 2 hónap van a választásokig. Egy új pártól van szó, amelyik most építkezik.
tegnapelőtt 08:28
 12/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az öcséd. És mikor? A szavazólapon kell majd kikeresnem és ismeretlenül szavazznom, ha rá akarnék szavazni?
tegnapelőtt 08:30
 13/24 anonim ***** válasza:
20%
Kampányidőszak van már, öcsi?
tegnapelőtt 08:34
 14/24 anonim ***** válasza:
33%
Nem mindegy? úgyis a fideszt támogatod kérdező
tegnapelőtt 08:35
 15/24 A kérdező kommentje:

42 évesen, szerintem én már kinőttem az öcsi korszakból. Nem vagyok az öcséd, nem vagyok a haverod. Egy kérdező vagyok.

Magyar Péter szerint január óta kampánymódban vannak.

tegnapelőtt 08:37
 16/24 A kérdező kommentje:
14, azért, mert szeretném megtudni, hogy kire kell szavazzak, ha Magyar Péterre akarok szavazni, a fideszt támogatom? Ez komoly?
tegnapelőtt 08:38
 17/24 anonim ***** válasza:
52%

Dehogy akarsz te rá szavazni

Ha szimpatizálnál velük akkor nem ezzel foglalkoznál.

Úgyis tudjuk hogy nem fogják idejekorán kihozni a nyilvánosságra az embereiket, mert az a stratégiájuk hogy feleslegesen nem teszik ki a friss embereiket a fidesz propagandájának, majd csak akkor amikor már közelednek a választások, addig felesleges.

tegnapelőtt 08:55
 18/24 A kérdező kommentje:

Egyetlen szóval sem mondtam, hogy kire akarok szavazni. Egy demokráciában, ha demokratikus választások vannak, akkor viszont jogosnak érzem a kérdést, hogy, ha rá akarnék szavazni, akkor kire kell szavazni. Nem én vagyok a kérdés tárgya, hanem a magyar demokrácia, Magyar Péter és a jelöltjei.

És, miért akarod megmondani, hogy mivel kellene foglalkoznom és mivel nem?

tegnapelőtt 08:58
 19/24 anonim ***** válasza:
Egy napon elő kell majd állni a névsorral. Az érdemi kampány is azzal kezdődik majd, mert a listán szereplőknek ki kell állni a nyilvánosság elé a hogyan, mikor, milyen eszközökkel kérdéskörben. Sokan ekkor döntik majd el, kire szavazzanak. Ez viszont ma még nem aktuális, azt gondolom.
tegnapelőtt 10:45
 20/24 anonim ***** válasza:
0%

"Ez viszont ma még nem aktuális, azt gondolom."

Ugyanígy gondolom

Majd ha aktuális lesz, ugyis kénytelenek előállni a nevekkel, meg minden mással amit még tartogatnak. Az hogy ez a fideszeseknek nem tetszik, az mégis mit számít?

tegnapelőtt 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!