Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogy tud ennyire stresszes...

Hogy tud ennyire stresszes lenni repülővel utazni?

Figyelt kérdés
Más is stresszel. Annyi elintézni való van, meg összeköttetéseket elintézni, papírok, poggyász leadása, check-in, sorban állás, várakozás, határátlkelő, csomagellenőrzés. Ááááá!!!
2021. okt. 3. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem stresszes, csak te stresszelsz rajta. Jelentos kulonbseg...
2021. okt. 3. 09:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmi extra nincs benne. Mondjuk nekem volt olyan időszak, hogy heti 2-3-szor kellett repülni munkaügyben szóval bennem van már a rutin de az elején sem paráztam soha. Nekem mindig az volt az alap hogy legyek inkább egy órával hamarabb a reptéren, minthogy az utolsó pillanatban essek be. Meg van egy kis checklistem amin rajta van minden és mindig leellenőrzök mindent kétszer akkor biztos nem marad otthon semmi. De nekem ez nem stresszes. A sorban állást mondjuk nehezen viselem, meg ha sátángyerek őrjöng egy 12 órás úton végig az azért idegőrlő de egy jó zajszűrős fejhallgató életet tud menteni ilyenkor.
2021. okt. 3. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az első néhány repülős utazás után kiismered, hogy működik a dolog és már nem fogsz rajta stresszelni. Ugyanazok a lépések vannak mindenhol + most hozzájöttek a koronavírus miatti intézkedések és már gyakorlottan veszed majd a dolgokat.
2021. okt. 3. 09:58
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Eleve csomó olyan tényező van, amivel tapasztaltabb utazóként nem kell foglalkozni. Hat hónapig utaztam folyamatosan feladott poggyász nélkül. Ami nem fér be egy 55x40x25-ös hátizsákba, azt garantáltan felesleges cipelgetni.
2021. okt. 3. 14:01
 5/8 A kérdező kommentje:

4

Én már 9 éve utazok évente nagyjából 8-10-szer.

Eleinte valóban működött a kézi poggyászos megoldás de már annyira lecsökkentették a légitársaságok a méretét, hogy két nadrágon kívül egyéb nem fér el. Ha nagyobb, a keretbe nem fér be és 50 eurót számítanak fel. A Wizz a legmocskabb e tekintetben.

2021. okt. 3. 14:05
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

5

De priorityvel felvihetsz egy második bőröndöt wizz meg ryan esetén, és akkor továbbra sem kell a csomagfeladással időt töltened.

2021. okt. 3. 14:07
 7/8 anonim ***** válasza:
@5 Nagy kéziről beszélünk, nem a kicsiről. Kabinbőröndnek is szokták hívni.
2021. okt. 3. 14:11
 8/8 A kérdező kommentje:

6,7

Ja asszem tudom mire gondoltok. Azt hiszem az 10kg max. Nem szokott elég lenni, akkor meg amiatt stresszelek, hogy ott kell hagynom a cuccaim egy részét.

2021. okt. 3. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!