Mi lehet a problémám? Mostanában nagyon stresszes vagyok, és nem bírom
Mostanában nagyon stresszesnek érzem magam, az életemben nem úgy sikerülnek a dolgok, ahogy szerettem volna. Mostanában sokszor álmodok rosszat, kesőn alszok el, és korán ébredek fel. Valamin mindig elcsúszik az életem, mindig akadályokat görget elém. Nekem minden sokkal nehezebb mint másnak.
Sokszor azt érzem szorít a torkom, ideges vagyok. A barátom is mindig felhúz valamivel, aztán ha összevesztünk akkor akár hamarabb el is megy a randiról, illetve engem tart hibádnak. Ilyenkor mikor összeveszünk kevesebbszer is ír nekem, pont ilyenkor akad több munkája.
Szóval a párkapcsolatom sem alakul jól. Már 27 évesen előrebb kellene tartanom, tudom.
De most nincs munkám, és munkakeresés során is értek csalódások. Valahogy nekem semmi nem sikerül.
Előrébb kéne tartanod? Kihez? Mihez képest?
Mindig önmagadhoz képest kell haladnod, más nem számít.
Azért érzed, hogy nem haladsz előre, mert a környezeted nyomására , a látottak alapján kényszernek érzed, hogy kövesd a csordaszellemet. Házasság gyerek karrier. De azért nem haladsz, mert nem igazán ezt akarod, vagyis nem hinném, hogy ezzel az emberrel. Szereted egyáltalán? Min veszekedtek? Ő szeret téged?
#1 vagyok. Pontosan mit teszel az előrehaladásért és ezt ő hogy reagálja le?
Mondjuk pl. tanulsz valamit és lenézi, visszahúz benne a beszólásaival, vagy látja, hogy ülsz a babérokon és rúgdos előrefelé nem éppen kedvesen, de te nem teszel semmit és cseszeget miatta?
Pokolian irigyellek a családod miatt, bár az enyém lenne ilyen megértő.
Nekem vannak sikereim, de meghazudtolnak hogy én azt biztos nem csináltam, meg közöm sincs hozzá csak hazudozok. Cserébe olyan kioktatást kaptam hogy egy kalap kaki az életem, és nem tartok semerre, hogy a fal adta a másikat.
Rohadt jó neked hogy nem csesztetnek.
Még mindig ugyanaz a válaszoló vagyok. Nem a papírok száma a lényeg. Nem írtad, de feltételezem akkor neki van munkája. Egy érettségivel is. Neked kettővel semmi és még mindig gondolkodsz a nyelvvizsgán és munkanélküli vagy. Erős és gonosz szó a semmirekellő, de próbáld meg szépíteni, máshogy mondani... Nem akarlak bántani, de még ha nyers és bunkó veled ez a srác, akkor is valahol azért igaza van. Ha rá lennél kényszerülve, hogy senki se etet, nincs a fejed felet fedél, nyilván összekapnád magad. Nekem nagyon úgy tűnik -javíts ki ha tevedek- neked nagyon jó a kis langyos levedben, csupán megerősítésre vágysz, hogy te így "semmirekellően" is érsz valamit az életben. Kicsi gondolkodj el. Valóban erre a megerősítésre van szükséged?
Bocs ha megbántottalak, de nyilván ez a srác se rosszat akar neked, hogy a maga bunkó módján próbál rávilágítani arra, hogy kezdj magaddal valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!