23 éves férfi vagyok! Mostanában nagyon sok rossz érzés tölt el. Leírnám ezeket. Szerintetek meg lehet fejteni? Mit tegyek?
-Szomorúság(sikertelenség)
-félelem(haláltól, a jövőtől, elvesztéstől, magánytól, hibázástól)
-Néha üres érzés
Sokszor érzem azt, hogy nem vagyok magam, csak benne vagyok a testben. Egyre többször fordul elő velem, hogy nem tudok gondolkodni és dönteni.
Csak a szokásos, korra gyakran jellemző állapot.
Vót nekem is, aztán elmúlt, ahogy foglalkozni kezdtem ezzel azzal. Nem gondolkodtam rajta korábban, de szerintem ahogy a tinédzserkorban a nemi és ársaslét vágyak tombolnak menetrendszerűen, ezek azok kielégületlensége után jönnek.
Másképp: Előtte programszerűen a párkeresés korát éljük, és ha az nem jár sikerrel hiányérzetünk marad.
Elmúlik pár nélkül is.
Uristen ugyanezt erzem.. Te jo eg de jol korulirtad. En epp holnap megyek pszichiaterhez mert mar nem birom. Mintha egy uveggombe lenne az agyam bezarva es valami nyugtatoval lenne leszedalva.
Ezt erzem minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!