Miért ilyen rossz az emberiség? 😔
Az már gyenge kifejezés , hogy rossz..
Amerre csak járok és kicsit jobban körültekintek a környezetemben például ,csupa rossz dolgot, rossz cselekedeteket látok..A mai fiatalsággal az élen... :( Miért kell megverni egy ártatlan gyereket és feltenni az internetre, hogy "de jó buli volt" ?!... Miért kell bántani a szegény embereket,hajléktalanokat?! Miért vagyunk kétszínűek oly sok emberrel szemben?!.. Miért jó látni valakin , hogy szinte már a lelki összeroppanás szélén van??!
De ez csak nagyon kevés dolog a rengeteg közül...És úgy érzem , hogy napról napra egyre nehezebben bírom. Egyre nehezebben bírom visszafogni magam attól , hogy megmondjam a rossz embernek a magamét , vagy hogy szánalmas emberek beszélgetését fintorgás nélkül hallgassam végig.. Ahol tudok ott segítek , de mit sem ér , amikor a rengeteg mocskos dolgot nem tudja kompenzálni.. Meggyűlöltem az emberiséget..sajnos:(
100 szónak is 1 a vége.. Szóval miért lettünk ilyenek , fog ez még valamikor változni?
cúnya rossz emberek :B
szerintem depis vagy
#1:
Lehet nem mondasz hülyeséget :) De az is azóta , amióta több figyelmet kezdtem el fordítani az emberekre.
#2:
Természetesen nem csak rossz dolgok☺ És szinte minden nap ki is hozom a legjobbat a napomból , s igyekszek másokat is felvidítani a környezetemben , mert az élet apró örömeit nagyon becsülöm:)♥
#3:
Igen.. tisztában vagyok vele , hogy el kéne engednem ezeket a dolgokat :(
Magyarul.. Ami példákat leírtam , az nem mondható rossz dolognak? :)
Elnézést kérek , át fogalmazom akkor a kérdésem.
Mióta olyan "csodálatos" az emberiség , hogy mindez jó és ne adj Isten követendő példa?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!