Rossz ember az aki az emberiség egy részét utálja? Másokat viszont tud kedvelni is
Az emberek egy jelentős részét útálom.
Pl azokat, akik hamarabb akarnak felszállni a metróra, mint hogy én leszállnék.
Azokat, akik az üres mozgólépcsőn felszólítanak, hogy húzódjak jobbra.
Azokat az autósokat, akik elállják a járdát, kerékpárutat, stb.
Azt a boltost, akitől fél kiló valamit kérek, és kérdés nélkül csomagolja a 80 dekát.
Sokakat és egyre többen vannak.
Nem, nem lógok ki a sorból. NEM ÁLLTAM BE!
Attól függ, hogy melyik részét, van-e rá indoka, miben nyilvánul ez meg stbstb. Ha példáiul vehetjük azokat egy résznek akik állatkínzók, vagy pedofilok stb, akkor az elfogadott társadalmi vélemény alapján nem vagy rossz ember. Ha egy random csoportot utálsz a hajszíne, öltözködése, egyéb külső jellemzők miatt, akkor sokan el fognak ítélni.
De ha csak úgy az emberiség nagy részét utálod, és van pár ember akit kedvelsz... Sokakat ismerek, akik ugyanezt mondják, és szerintem nem ezen múlik, hogy valaki rossz ember-e. Ők se rosszak, csak éppen olyan dolgokon mentek keresztül, ami ide vezetett. Az meg csak jó, ha emellett tudsz kedvelni is valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!