Undorodom az emberiség nagy részétől! Más is szokta ezt
érezni?
Figyelt kérdés
Az emberi történelem másból sem állt, mint egymás gyilkolásából. Amikor nem egymást gyilkoltuk akkor az állatokat vagy a bolygót. A kultúránk a gyilkolásról és a haláról szól fűszerezve egy kis szexel. Pl. Rómeó és Júlia. A filmek 99%-a stb. Illetve az emberiség 97% annyira buta, hogy még azt sem tudja milyen a világ ami körbe veszi, de biztos benne, hogy érte kell fel a nap.
Ugye az embert az emeli ki többek között az állatvilágból hogy tud következetesen gondolkodni. Na most a mai világban ez a képessége az emberek nagy részének igencsak csekély. Az utolsó mondatod szerintem teljesen jogos,ez szerintem az érdeklődés hiányára,a világ megismerésének a hiányára utal és összefügg azzal amit az első mondatban is írtam. Röviden az egésznek az oka a túlzott földhözragadtság és az érdeklődés hiánya.(szerintem)
2016. okt. 30. 06:21
3/7 anonim válasza:
Ismerős érzés.
Néhány dolog olyan természetes már, hogy az emberek észre se veszik, hogy milyen hálásak lehetnek a dologért. Amikor így végignézek mindenkin egyszerre örülök és szomorkodom, szerencséjükre és balszerencséjükre nem gondolnak bele ebbe a dologba.
2016. okt. 30. 06:27
4/7 anonim válasza:
Én itt mindenkivel egyetertek
2016. okt. 30. 06:28
5/7 anonim válasza:
Persze, hogy szoktunk. De a primitív tömegembereket nem foglalkoztatják az effajta gondolatok és ahhoz, hogy valami változzon tömegeket kell megmozgatni. De mi a helyzet, hogyha a tömeg nem ismeri be a hibáit/tagadja azokat? Márpedig az emberek nagy része ezt teszi. A lényeg a lényeg, hogy semmi nem fog változni. Esetleg akkor, ha már olyan kaotikus lesz a helyzet, hogy kénytelenek leszünk változtatni és biztos vagyok benne, hogy ez a változás nem a világbéke lesz, hanem annál valami sokkal kegyetlenebb.
2016. okt. 30. 07:14
6/7 anonim válasza:
Tiniként mindenki ezt gondolja. Ezt hívják pubertáskornak.
2016. okt. 30. 09:40
7/7 K...László válasza:
Sajnos én is ezt érzem. De csak mert kiskorom óta kimutatják, kimondják, hogy tőlem mennyire undorodnak.
Sajnos a háború és gyilkolás néha pont létszükséglet. Nincs hová mennünk, kevés a hely, egymásra lépünk már, és mindig lesznek büdös egyének közöttünk, akik egyre jobban zavarnak ilyenkor. Gondolok itt a hangyányi országunk vezetőire, akiknek a felélt (nem a meglévő) magánvagyonukból már rég megvalósult volna a Mars expedíció az USA-t és Kínát is megelőzve. De a jóvoltukból mi itt ezen a kis zárt helyen öljük egymást, mert ők önzőek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!