Mikor érezted életedben a legerőteljesebben azt, hogy a "csúcson" vagy?
Amikor először találtam egy olyan melóhelyet, ami nem tűnt gagyinak, fontos terméket gyártott, és a munkaköröm is tök jó volt! Nem kaptam sok fizut, de az érdekelt a legkevésbé. Gondoltam végre igazi munkahely, majd lesz jobb fizu is, vagy ilyen gyakorlattal már könnyebb tovább lépni. De nem... Az oligarchák tönkretették és lenyúlták a céget az akkori tulajtól. A márkát olcsó pénzért megvették, a cég épületeit porig rombolták.
MIkor felvettek, azt hittem már jó lesz és koncentrálhatok a magánéletemre is, de azóta semmi... Nőként pláne nehéz, mert mindig a nyomorult előítéletekkel jönnek az állásinterjúkon... Szóval volt egy rövidke álcsúcs az életemben, azóta semmi. Az idő pedig múlik, valószínű a fiatalság már elmúlt és olyan igazi csúcs nem is lesz.
Bátornak kéne lennem és külföldre mennem...
Én nekem most indul be,de ez még lópucu.
Világ egyik legnagyobb multijánál kaptam melót,szoftvermérnökként,komplex pozíció nagyon,nem tervezésen,implementáción át egészen a tesztelésig foglalkozok mindennel.
Mellette egyre izmosabb vagyok lefogytam 7kg zsírt,lapos lett a hasam.
Eddig sokat csajoztam mert szingli voltam pár hónapig most egy szexi csinos nővel vagyok együtt.
Épül a karrierem is,most diplomázok BSc-n utána MSc.
Most indult meg az életem 30 évesen de ez még nagyon az eleje.
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!