Elítélitek azt, vagy rögtön rossz benyomást kelt bennetek egy olyan ember, aki nem szeretne gyereket az életben soha, sőt, még nem is "szívleli őket?
Haha😁😁
Nagyon jó kedvem lett mind a kettő választól. Ezek igazán bíztatóak , örülök nagyon!
1# - Én is nagyon örülnék egy ilyen férfinek a jövőben xD
Mi ilyenek vagyunk , ezért látjuk úgy , hogy ez teljesen elfogadható. :D
De kíváncsi lennék olyan ember véleményére is , aki teljesen az ellentéte ennek.:)
Kedves Kérdező!
Ha ezen életterületről nem beszélsz, hanem kerülöd a témát, akkor teszed a legjobb benyomást a többi emberre (már ha olyan fontos neked a többiek véleménye). Főleg nem szabad felhozni elsőre az ilyesmit, sztem felnőtt fejjel beláthatod, h milyen fontos másoknak a gyermek, család, miegyéb. Minek is hangoztatnád azt, h a te elképzelésed a jövőről teljesen más? Hallgass bölcsen.
A fenti tanács alól temészetesen felmetésed van, ha épp társkeresőzöl. Ott a bemutatkozódban ki kell írni csupa nagy betűvel, h nem akarsz szaporodni. Így tisztessséges a többiekkel szemben.
Azzal nincs baj, ha nem akar, nem is mindenkinek való, de ez a nagy gyerekellenesség, ami mostanában "divat", engem nagyon taszít.
Én szeretnék egyszer.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!