Miért van enyi bunkó modortalan beszólogatós ember gyakori kérdések.hu oldalon. Normálisan kérdezek beszólnak rögtön meg bántanak és a kérdésemre választ nem kapok. Mért van ez?
privibe ne fenyeges 3 ka gerinctelen vagy. Meg a többi is az
az internethősének hiszik magukat azért szólnak be 1-2-4 válaszadó köszönöm szépen a véleményetek. Mostmár sokat segítetetek , innetől kezdve nem reagálok az ilyen gerinctelen ugatos kutyákra mint a 3 ka aki privibe fenyeget meg a többi ilyen nyomorékra. úgy hogy ha ezután érkezik ide vagy privibe valami szídalmazás valami bántás komment azt isten jól megveri de én nem válaszolok mert bölcsebb lettem hála 1-2-4 es válaszolónak. Köszönöm szép napot nektek - Hármaska meg búcsúzóul: Égesd magad a beszólogatásaidal de én már leszarlak. pápá. :D
Oké, akkor RÁGALMAZÓ kérdező, TE ROHADT KUPAC S**R, én nem fenygetlek privátban G**ILÁDA, ha fenyegetnék azt megteszem nyíltan.
Arról regéltem neked mucus, hogy NORMÁLIS REAKCIÓKAT KAPSZ a primitív viselkedésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!