Miért gondolják ezt rögtön?
Az én 11 éves lányom is okos - de élettapasztalata nulla, emiatt kissé gyerekes a világnézete. Ez nem baj, 14-15 évesen én is előadtam a nagyvilágmegváltó terveimet, utólag visszagondolva anyukám nagyon is kedves volt, hogy csak hümmögött hogy nem úgy van az, pedig vigyorogva a képembe is röhöghetett volna.
Amúgy ha csak azt akarod, hogy a mondanivalódra figyeljenek, akkor ne írd ki a korodat.
Nos, csak vegyük példának a kérdésed:
1. "én legalább nem hazudom magam 5 évvel idősebbnek" : hát jó hogy nem hazudsz az életkoroddal kapcsolatban, normális ember nem csinál ilyet, a kortársaid azért csinálják mert épeszű ember nem tosz teherbe egy 12 éves kis örömlányt, büszke lehetsz magadra hogy az aki téged teherebe tosz tudja h hány éves vagy
2. hogy honnan jött mind ez ? " érett nő vagyok, de már nem vagyok ovis"
3. "azt se mondhatja senki, hogy buta vagyok, mivel kitűnő tanuló vagyok, és most megyek 6 osztályos gimnáziumba" : nos az hogy kitűnő vagy még nem jelenti azt hogy te olyan nagyon okos kisgyerek lennél, hiszen az ált. iskola igen egyszerű, és a gimnázium, minden idióta képes bejutni egy gimnáziumba és elvégezni azt, nem nagy cucc alapkövetelmény
4. "Miért ítélkeznek anélkül, hogy ismernének?": azért mert a kérdésből megismernek.
én azért valamennyire átérzem a helyzeted , mikor annyi idős voltam mint te én már érettebben gondolkodtam mint általában a korombeliek és igen előítéletek mindig lesznek
most 17 vagyok és ugyanezt érzem csak most nem a 15-6 éves korosztálytól hanem a 20-25 -től , meg kell tanulni lesz*rni őket mást nemtudok ajánlani én most ezzel próbálkozom
kedves 3-as válaszoló:
a kérdésemben nem az van, hogy "érett nő vagyok, de már nem vagyok ovis", hanem, hogy "Nem azt mondom, hogy érett nő vagyok, de már nem vagyok ovis."
Mert okot adtál rá. Még nem olvastam értelmes kérdést/választ 12 évestől ezen az oldalon, szóval vagy még soha nem futottam bele a kérdésedbe/válaszodba, vagy már igen, csak nem éreztem, hogy okosabb lennél.
Ennyi. Én nyolcosztlyos gimnáziumba (is) jártam, most pedig egy "elit" gimnáziumba járok, de nem hittem/hiszem érettebbnek, vagy intelligensebbnek magamat tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!