Megy valaki holnap es holnaputan origo nyelvvizsgara? Ha igen milyenre? Stresszeltek? Keszultok meg valahogy igy az utolso pillanatokban?
Figyelt kérdés
En angol b2re megyek.2021. szept. 30. 08:37
1/9 anonim válasza:
Én igen, de nem sok reményt látok, hogy sikerülne, szóval az utolsó percig tanulok, hátha csoda történne 😄
De azért majd írj, hogy milyennek érezted, hogyan sikerült!
Jah amúgy angol B2 nekem is.
2/9 A kérdező kommentje:
Sok sikert neked is! Majd te is ird meg, hogy szerinted milyen volt!
2021. szept. 30. 21:59
3/9 A kérdező kommentje:
A beszedertesen tul vagyok, en nem ereztem neheznek, szerintem nekem jol sikerult. Es neked 1es?
2021. okt. 1. 17:12
4/9 anonim válasza:
Hát nekem annyira nem ment jól, szerintem a 40% meglesz azért, próbálok jól teljesíteni majd a szóbelin. Neked mi volt a szöveg?
5/9 A kérdező kommentje:
Nekem Sandra, az elso noi autoszerelo Nigeriaban, es az uj hangyafajos szoveg
2021. okt. 1. 22:42
6/9 A kérdező kommentje:
Szia 1es! Hogy ment az irasbeli? Mikor mesz szobelizni?
2021. okt. 2. 13:12
7/9 anonim válasza:
Ahh nekem rosszul ment, még a szóbeliben bízom, az majd hétfőn lesz.
Amúgy nekem is az a labor feladat volt.
Neked hogy sikerült ma az írásbeli? Mikor mész szóbelire?
8/9 A kérdező kommentje:
Nekem szerintem meglesz a hatvan az irasbelin, a forditast nem talaltam olyan neheznek, a ket fogalmazas temaja nekem tetszett, a lyukas szoveg sztem teljesen atlagos volt, az olvasaskeszseg 1et ereztem kicsit nehezebbnek, de az is elmegy szerintem. Szobelizni ma voltam, es a beszedkeszsegem 31/50 tehat 62%, aminek orulok, mert kihuztam a reklamok temat, amirol magyarul se nagyon tudok mit mondani, de a lenyeg, h a szovelim az szinte biztos, h megvan. Azert szoritok hetfon, hatha sikerul felhuzni az irasbelidet egy jo szobelivel
2021. okt. 2. 16:57
9/9 anonim válasza:
Kedves 1es!
A kerdezo vagyok, csak nem tudtam visszalepni a regi profilomba.
Nem reg jottem ra, hogy az elobbi kommentemben rosszul irtam, mert 78% lett a beszedkeszsegem.
Hogy sikerult? Megvan?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!