Támogatnátok azt, hogy a környezetvédelem miatt korlátozzák a légi közlekedést?
Én meg azt tiltanám be, hogy a sok nyomorult beálljon autóval a dugóba Pesten, azért, hogy átmenjen a szomszédos kerületbe, mert derogál nekik felszállni a metróra.
Évi egy repülőút lenne engedélyezett :D Jajj drágám. Én meg akkor pszichológiai teszthez kötném a gyerekvállalást, mert a társadalom nagy része alkalmatlan a gyereknevelésre. Látod milyen jó elképzeléseink vannak?
ma 08:59
Miért hangzik neked annyira életszerűtlenül, hogy üdülési célból csak évi egy repülőút legyen alapesetben engedélyezett? Te hányszor repülsz egy évben üdülési céllal?
13-as, 4-5-ször, és nem is tervezek ezen váltzotatni.
12-es akkor ülj 2X16 órát a vonaton. Nem gondolom, hogy bárki megakadályozna ebben.
Ja igen. Azt is hozzátenném, hogy nem a jogaidat kéne megcsorbítani, hanem a vonatot kéne vonzóbbá tenni. Ha itt is japán vasutak szágudoznának sokan megfontolnánk, hogy inkább azzal menjünk DE
Tegnap írtam le egy másik kérdéshez, hogy míg Lvivbe Wizz airrel a RETÚR kerül 12500 Ft-ba és 1 óra az út, addig vonattal 14 óra és hálókocsival CSAK ODA 20000. Arról már nem is beszélve, hogy én nem tudnék a hálókocsiban aludni, úgyhogy egy kész rémálom lenne.
Nem tudom érzékeled-e a különbséget.
ma 10:59
Mivel magadtól nem vagy hajlandó ezen változtatni, ezért kell szabályozni :)
De arra nem válaszoltál, hogy neked miért hangzik annyira életszerűtlenül, hogy üdülési célból csak évi egy repülőút legyen alapesetben engedélyezett?
Azért mert egyelőre nem a Szolgálólány meséjében élünk, illetve sok embernek, köztük nekem is ez a legfőbb hobbija.
Mi lesz a következő? Ha valaki nem hajlandó szülni, majd erőszakkal megtermékenyítik?
Amúgy megsúgom, hogy én nem vállalok gyereket erre a túlszaporodott világra, tehát a nem létező leszármazottaimnak nem lesz ökológiai lábnyoma. Ezzel többet segítek a Földön, mintha évente hárommal kevesebbszer ülnék repülőre.
Kis Sztálinok... méghogy évi 1x lehessen repülni?
Normálisak vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!