Igen, egyik táboron a volt kedvenc tanárommal voltam, az egészet vele töltöttem kb, csak az zavart hogy megették egy zacskó ragcsámat valami köcsög gyerekek. Második táboromon pedig rettegve indultam el, azt hittem senkit nem ismerek majd de kettő gyerek ismeros volt a suliból, nagyon közel kerültem hozzájuk és ez mellett irtó sok embert megismertem és nagyon sok ember a barátom lett. Egy fiúm is lett onnan akivel kb egy évet kavartunk majd legjobb barátokká váltunk, csak sajna mindenkivel eltávolodtam, viszont van aki elsőként ismer meg a mai napig lelkesen onnan. Olyan jól sikerült az egész, hogy irigy lett az egész suli, mivel az iskolánkból összesen 3 ember mehetett el és én köztük voltam, végig hallgathattam hogy még ők is hallottak róla mert az egyik tanár velünk volt és mesélt mindenkinek + az egyik gyerek aki volt sok mindent mesélt az osztályoknak. Kb két éven át a tábor volt a téma, le tudták volna tépni a diákok a Szelidi-tó pólomat, amit ott kaptam ( Dunapataj).😂😁
Viszont van rossz is, az első táborom kb másodikból, az igazi első de úgy kezelem mintha sosem lett volna. Eltort a térdem, nem engedték haza vele, terrorizáltak a tabor vezetők és a gyerekek nagy része és nyomott volt az egész hangulata. Sírtam minden este és alig vártam hogy hazajöjjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!