Ti szerettétek/szeretitek ha csikiznek titeket?
Figyelt kérdés
Van ezzel kapcsolatban rossz/jó élményetek?
Köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 18. 18:24
1/21 anonim válasza:
Hogyne, csak nem igazan bírom és olyankor rúgok, mint a ló.
2/21 anonim válasza:
Nem. Nagyon rossz érzés, én konkrétan ideges leszek tőle és olyanokat rúgok, mint egy ló.
3/21 anonim válasza:
Én gyerekkoromban rettenetesen utáltam. El nem tudom mondani, hogy mennyire.
5/21 anonim válasza:
Én szeretem. Meg csikizni is szeretek.
6/21 anonim válasza:
Én nagyon, bár van amikor nem esik jól. A csajommal szoktuk csikizni egymást, nekem sajnos csak az oldalam csikis, de ő már megtanulta, hogy kell. Ha hason fekszem és ő hátulról csikiz, az valami miatt sokkal csikisebb.
Rohadt jó!
(37/F)
7/21 anonim válasza:
én nem annyira szeretem ha engem csikiznek, de imádok csikizni és kínozni. Húgomat nem egyszer nagyon megcsikiztem így.
8/21 anonim válasza:
7-es, ha van kedved beszélni a csikiről akkor nekem írhatsz :)
9/21 anonim válasza:
Szia. Én szeretek csikizni, de élményem sajnos még nincs. Ha lenne kedved hozzá, írj bátran;)
10/21 anonim válasza:
Én szeretem ha csikizik a talpam vagy én csikizem másét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!