Ti szerettétek/szeretitek a kémiát?
Csak úgy spontán kíváncsiságból gondoltam megkérdezem, Ti hogy vagytok/voltatok ezzel. Szerettétek a kémiát? Vagy épp ellenkezőleg? Volt esetleg kedvenc és utált rész? A tanárotok milyen(volt)?
L
Szerettem es szeretem is.
Tok logikus, csak egyszer kell megereteni.
Meg az elemek tulajdonsagaira is lehet kovetkeztetni a periodusos rendszerben elfoglalt helyuk alapjan, annyira logikus az egesz!
Ó, akkor velem van a gond!
Vagy talán nem is akarom megérteni. Nem szeretem azt a tantárgyat. ><
De annak örülök, hogy Neked, kedves első válaszoló, kedvedre van/szereted a kémiát! :)
Volt olyan, amikor kísérlet közben megijedtél?
Amikor a nátriummal kísérleteztünk, akkor ilyen robbanásszerű hangja volt, és úgy megijedtem. >< Meg még páran persze. :D
1. vagyok. Hanyadikos vagy kérdező?
Ha nagyon nem megy esetleg kérj meg vkit az osztályból, ha egyszer ráérzel, utána már nem nehéz.
Én pontosan emlékszem hogy egy hajnali órában világosodtam meg hogy miről is szól ez az egész a kötésekkel stb. :D
8. osztályos vagyok.
Nos, ha jól tudom, az osztály 97%-a nem lesz 5-ös kémiából.
7. év végén az lettem. Meglepődtem, mert volt pár olyan rész (a mol, egyenletek) amiket egyáltalán nem értettem, és rossz jegyeket kaptam rá.
Plusz nem olyan jó a viszonyom az osztályommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!