Szeretitek/szerettétek a törit? Melyik a kedvenc korszakotok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 00:09
2/16 anonim válasza:
Nekem a kedvencem a nagyon-nagyon eleje, Egyiptom meg Mezopotámia, Babilónia stb. Egyiptom a kedvencem :D
De még szeretem a gyarmatosítós részt is. De olyan 1700-tól már túl nagy a káosz :S:D
17/F
3/16 anonim válasza:
Igen : 997-től 1640ig minden királyt, eseményt, törvényt stb.-t tudok. (Nem csak magyar töri ) Ezt a részét imádtam mindig is, talán már mániákusan bújtam a könyveket a témában.
4/16 anonim válasza:
Hát II. WH talán... A technika fejlődése, a hadi tudományok és a "mi lett vlna, ha..." elméletek! Ezek mindig is érdekeltek...
5/16 anonim válasza:
nagyon szeretem :)
Kedvenc korszak a virágzó közékortól kb. a 17. századig.
6/16 anonim válasza:
Ki nem állhatom és még hülye is vagyok belőle.
8/16 anonim válasza:
Én szeretem, csak az ókort nem. A kedvenc témám Trianon, II.vh, 1956
9/16 anonim válasza:
Nem különösebben. Az ókor még a legérdekesebb számomra benne.
10/16 anonim válasza:
igen.
Hát eléggé vegyes:
-Egyiptom
-Asszíria
-Fönícia
-Perzsia
-Hellász
-Róma
-1000-1490 magyar történelem
-Oszmán-Török Birodalom
-spanyol hódítók
-Holland Birodalom
-Brit Birodalom
-Francia forradalom
-Napóleon
-Francia Birodalom
-Német Birodalom
-I. világháború
-Világtörténelem a két világháború között (kivétel a magyar), főként olasz, német, francia, brit
-II. világháború
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!