Ti melyik nagymamátokat szeretitek/szerettétek jobban?
Az anyait. Mivel neki "mi voltunk a kedvencei". Kiskoromban egy csomószor nyaraltunk nála, a többi unokája nem látogatta.
Az apainak pedig az unokatestvéremék voltak a kedvencei, mivel együtt laktak. (Nagynéném világéletében képtelen volt az önállóságra)
Apai viszont sajnos viszonylag hamar meghaltak :(
Az anyai nagyszülőket nem is ismertem 8 éves koromig és azután se lett valami szoros.
Anyai
Az apaira nem is emlékszem,5 éves voltam mikor meghalt.
Anyait. Egyrészről elvált szülők gyereke vagyok, másrészt apai oldalon jött egy kései gyerek, velem egyidős, így az unoka annyira nem érdekelte őket. Kb hat évesen láttam őket utoljára, már nem élnek amúgy. (Gyerekként se szerettem őket, nagyapám a régi vágású parasztember volt, az maradt meg legjobban, hogy bottal ütött, ha rosszat tettünk.)
Anyai nagyszülőknél én voltam a "kedvenc" unoka, sok nyarat töltöttem ott. Nagyapám 3 éve halt meg, tőle el tudtam köszönni, nagyim egy évre rá gázolásban. Tőlünk tartott haza. A mai napig bevillannak velük kapcsolatos dolgok, hogy felhívnám, de már nem lehet, meg a régi nyarak emlékei. Nagyon hiányoznak, és fáj, hogy elköszönni se tudtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!