Hogyan váljak "világcsavargóvá"?
Imádok utazni, szüleim révén sok országban jártam már, de én a későbbiekben is utazni szeretnék, mindenhova elmennék legszívesebben! Imádom a mobil életformát, ezt akarom megvalósítani. Mi kell ehhez? Hogyan kezdjek neki? Van valaki itt, akinek ez sikerült? Hogyan fér ez össze a családi élettel? Vannak ilyen klubok? A "couchsurfing"re gondoltam első lépésben. Nincsenek luxusigényeim, fiatal vagyok, tökéletesen megfelelne nekem a hátizsákos utazás. Stoppolással ki utazott már sokat? Mennyire veszélyes?
Köszi a válaszokat!
Nem írod hány éves vagy, és hogy tanulsz-e.
Családi élttel egyáltalán nem fér össze. ha feleséget gyereket akasz akkor fix pont kell.
Ha viszont fiatal vagy akár utazásaid alatt találsz egy olyan lányt aki megfelelö erre az elt stílusra.
Elöször is ha nincs pénzed és az országokban dolgozni akrsz, akkor érdemes elöször angliával kezdeni, gondolom vanalap nyelvtudásod, elmész oda modsogatónak.
Tuti ha nyitott vagy ezer magyarral meg más nemzetiségüvel talákozol akik ötletekkel szolgálnak hova tovább.
A probléma hogy 10 évig ezt csinálod és ha nem találod meg valahol a helyedet akkor egyszer csak haza vetödsz és semmid nem lesz.
Aztán lehet szerencséd és éppen egy x országban egy x munkánál megtalálod a helyedet és ott akarsz majd élni.
céltalan ne legyél, mindig tüz ki célt.
Most lettem 18. Természetesen tanulok.
A példát Timothy Ferriss-től vettem, írt egy remek könyvet, amiben leírja, hogy ő maga cégtulajdonos, és minden egyhavi munka után két hónapot tölt külföldön.
Család: hát nem tudom, végül is nem egyfolytában akarok utazni, hanem gyakran. Szóval mindig visszatérnék azért. Csak legfeljebb néha elmennék hosszabb távú dolgokra. Biztos van ilyen lány, akinek ez bejön. És szerintem gyerekeknek is jót tenne, rengeteget tanulnának belőle.
Nekem sem lenne elég a világ összes pénze utazgatásra.Szerencsére elég sok helyen voltam és mindenhová saját pénzből...
Én lemondok inkább minden más jó dologról csakhogy utazhassak.Nem vásárolgatok, nem bulizgatok, de kapok két ösztöndijat is és az mind utazásra ment el idén.Néha én is hazajárnék, de utána már mennék is tovább...
Mivel sokat szeretnék még sokat utazni ezért aszerint tanulok is...
Te is utazgathasz suli mellett, de még családdal is.Bár nem egyfolytában, de as gyerekeknek sok jó élményt adhat és sokat tanulhat is belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!