Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan váljak magabiztosabbá?
Nem igazán tudom mit is kell kezdeni egy lánnyal...
Nem vagyok egy "társaság közepe" ember, de azért elfogadnak.
Van egy heg az orrom alatt ami csak ront az önbizalmamon. Van egy lány aki nagyon bejön, de egyszerűen nem tudom hogy lehet egy ilyet elkezdeni...
Segítenétek?
Normális válaszokat légyszi. Köszönöm :)
15/F
ezt neked kell kifejleszteni.
de egy tanácsot adhatok hozz ki magadbol annyit amennyit tudsz és azt fogadd el!
Amint elfogadod magadat olyannak amilyen máris megtetted az első lépést. Talán ez a legnehezebb.
Második lépés ismerkedj másokkal, szólíts le lányokat valami kis kérdéssel. Mennyi az idő, hol találom ezt és ezt, mikor jön a következő hév. Ha netán valamelyik bunkón reagál akkor hagyd figyelmen kívül. Nem mindenki volt ott ész és modorosztásnál.
Első 10 leszólítás nehéz lesz. Verni fog a szíved össze vissza. De 100.nál már nem fogsz ilyet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!