Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen város Debrecen? Költözn...

Milyen város Debrecen? Költöznétek oda?

Figyelt kérdés

Szegeden és Békéscsabán éltem, ezekhez van viszonyítási alapom. Illetve ismerem még Kecskemétet is.

Mi az ami pozitívum, és mi negatívum a városban? Milyen a közbiztonság, milyenek az emberek? És ami a lenyeg: milyen munkahelyek szempontjából?

Egyébként külföldben is gondolkodom.

2021. jan. 1. 21:34
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
67%

"19: az életben nem voltál még Debrecenben!"

Mindössze 6 évet éltem ott.

Inkább marajd csöndben, mielőtt véleményt mondasz, mert semmit nem tudsz a másikról!

2021. jan. 26. 13:58
 22/33 anonim ***** válasza:
0%

6 évet?

És mit csináltál ott?

Sitten voltál?

2021. jan. 27. 01:56
 23/33 anonim ***** válasza:
72%
Nem, muteroddal "játszadoztam"
2021. jan. 27. 08:58
 24/33 anonim ***** válasza:
76%
Debrecen az egyik legélhetetlenebb vidéki város. Jártam ott párszor, egyedül az egyetem és környéke ér valamit a többitől max mélydepresszióba esel.
2021. jan. 27. 09:40
 25/33 anonim ***** válasza:
0%

Debrecen a legperspektivikusabb város ma Magyarországon!

Nyilván nagy a kormányzati hátszél is, de hát helyezkedni mindig is tudtak...

Nyáron voltam ott 4 napot, de sok helyen mint ha nem is Magyarországon lennék: a fél belváros sétáló utca, szökőkutakkal, ligetekkel és éttermekkel, a bulinagyed nekem nagyon bejött, jó a tömegközlekedés, jó a közbiztonság, viszonylag tiszta, és a frekventált részen kifejezetten ápolt - rengeteg virággal.

Persze azt nem tudhatom hogy majd nyárra mik maradnak meg belőle.

2021. jan. 31. 10:27
 26/33 anonim ***** válasza:
51%

Teljesen más 4 napot itt tölteni, mint itt élni. Kirándulásra biztosan jó, de ettől nem tudod, milyen itt élni. Perspektíva az van, főleg ha gyári munkás akarsz lenni. De azon kívül...

2021. jan. 31. 11:02
 27/33 anonim ***** válasza:
23%
Ezt a "csak gyári meló van" mantrát azok szokták nyomatni, akiknek semmilyen piacképes végzettségük nincs, és nem csak Debrecen esetében, hanem minden vidéki város esetén, az ilyeneknek csak Budapest jó. Gondolom a TEVA, a Richter-Gedeon, vagy az egyetem is csak gyári munkásokat keres.
2021. jan. 31. 14:01
 28/33 anonim ***** válasza:
22%

A húgom pár hónapja helyezkedett el az MTA Atommagkutató Intézetében.

Ennyit a gyári munkásokról.

2021. jan. 31. 19:59
 29/33 anonim válasza:
Mi lett veled azóta, Kérdező?
2021. jún. 10. 00:28
 30/33 A kérdező kommentje:

"Mi lett veled azóta, Kérdező?"

Úgy alakult, még itthon vagyok. A karantén miatt nem tudtam menni. Egyelőre elvagyok itthon, találtam egy állást. Meglátjuk meddig húzom, még jól is elsülhet.

2021. jún. 10. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!