Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Milyen város Debrecen? Költözn...

Milyen város Debrecen? Költöznétek oda?

Figyelt kérdés

Szegeden és Békéscsabán éltem, ezekhez van viszonyítási alapom. Illetve ismerem még Kecskemétet is.

Mi az ami pozitívum, és mi negatívum a városban? Milyen a közbiztonság, milyenek az emberek? És ami a lenyeg: milyen munkahelyek szempontjából?

Egyébként külföldben is gondolkodom.

2021. jan. 1. 21:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
13%

Nem költöznék oda. Mivel az ország 2.legnagyobb városa így munkahely azért van valamennyi.

Inkább az zavar hogy az alföldön van, én meg csak hegyekben tudok élni.

2021. jan. 1. 21:36
 2/33 anonim ***** válasza:
89%
DRÁGA. Meló van, gyárak.
2021. jan. 1. 21:54
 3/33 anonim ***** válasza:
63%
Olyan mint egy nagy falu. Ez az emberek mentalitásán, életmódján, viselkedésén is látszik. Nem költöznék oda. Munkahelyekből sincs akkora választék, inkább az ilyen alja melók mennek.
2021. jan. 1. 22:18
 4/33 anonim ***** válasza:
61%

Szegednél jobb. Szegednek szép a belvárosa, aztán ennyi. A külvárosa pedig semmi különös, gyakran csúnya, bár a Tisza a körgáttal, Újszeged a Holt-Marossal, Fehértó stb. azért jó. Nincs munkahely, nem nagyon akar senki se oda befektetni. Aki meg akarna, vagy már ott van, azt Botka elzavarja. BP könnyedén elérhető vonattal vagy autópályán, meg a környék is, a repülőtér meg gyakorlatilag nem bonyolít le forgalmat. Az oktatás jó. A közlekedés meg borzalmas, túlterhelt. Vannak szórakozóhelyek, éttermek, kocsmák is, de azért nem egy Budapest.

Debrecen fejlődik, a város küzd a befektetésekért, van munka, a repülőtér nagyot dob a városon, de más az elrendezése, mint Szegednek, és azért sokkal kevésbé szép, de a Nagyerdő az kedvenc. Nagy + Debrecennek, hogy a TheVR csapatnak is a főhadiszállása (ha jól tudom). Szegeden szerintem jobb a közbiztonság, de ez leginkább a kevesebb cigány miatt van. A többiben meg kb. Debrecenre is igaz, amit Szegedre írtam.

Békéscsabát nem tudom, csak azt, hogy pici.

2021. jan. 1. 22:35
 5/33 anonim ***** válasza:
83%

3.-nak.

Alja melók? Egy gyárban nem csak olyanokat keresnek mint te, nem csak a sor van, meg a takarítás. SOK diplomás is dolgozik itt, de az tény, a lakhatás drága.

2021. jan. 1. 22:40
 6/33 D. Brasco ***** válasza:
56%
Egy ócska putri az a város.....tényleg egy nagyobb falu.....munka époen akad,de ha 150-et keresel az ott a vadkeleten már igazán királyinak számít.....nem tudom mit takar nalad a kulfold,de egy percig nem lenne kerdes,hogy azt valasztom.
2021. jan. 1. 23:18
 7/33 anonim ***** válasza:
25%

Békéscsaba nem azonos kategória Szegeddel és Debrecennel.

Szeged szép, és ott a Tisza, ami a legszebb magyar folyó!

Debrecen a második legnagyobb, kirívóan nagy tempóban fejlődik, munka van ezerrel, a közbiztonság remek, az albérletek és a tömegközlekedés drága!

Nagyon jó az infrastruktúra. A repülőtér által közelebb van Európa, mint Budapest! El kell menni, szét kell nézni, mert amit itt írnak az nem mindig fedi valóságot!

[link]

2021. jan. 2. 10:32
 8/33 anonim ***** válasza:
56%
Munkahely semennyi . Csak úgy szólok. Csak ha van protekciód..debreceni vagyok. Ide ne gyere,ha ott van munkád
2021. jan. 2. 12:45
 9/33 anonim ***** válasza:
33%

8: "Munkahely semennyi ."

A te szinteddel sehol sincs! - Csak szólok...

2021. jan. 2. 12:57
 10/33 anonim ***** válasza:
54%
Legközelebb nem írok semmit se . Gyere csak nyugodtan majd rájössz. Suttyó paraszt
2021. jan. 2. 13:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!