Debrecen mikor lett ennyire lepusztult, koszos, undorító város?
Még régebben éltem ott, de akkor valahogy nem tűnt fel.
Pár hete jártam ott, szerintem borzalmas állapotban van a város. A vasútállomás és környéke förtelmes, de a város többi része is tele van ezekkel a lepusztult, elhanyagolt, ocsmány szocreál épületekkel, a tök felesleges stadionon kívül semmi nem épült az utóbbi 10 évben. A kórház és környéke is irtó gagyi, az egész környék tele falfirkákkal és felújításra váró épületekkel. Amúgy nagyon sok a csöves és a cigány is a városban. Úgy éreztem magam mintha valahol a Balkánon járnék
Szerintem Debrecen mindig egy igénytelen város volt, 15 éve itt élek, szerintem sose volt csúcson se esztétikailag meg úgy kulturálisan se, amúgy.
Amúgy az nem igaz, hogy nem épült semmi, mert állandóan csinálnak valamit, vagy sétáló utcát, vagy lakótelepeket, vagy egy újabb bevásárlóközpontot, új villamosvonalat (most csak az elmúlt 10 évre visszamenően), de őszintén szólva nem nagyon ad hozzá a városhoz semmit, a tömegközlekedés botrányos, az utak rettentő állapotban vannak. :D
Mentségünkre legyen mondva, szerintem a legtöbb magyar város is egy trágyadomb, Budapest is egy koszfészek. Bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!