Volt már, hogy valamit meg akartál nézni egy másik országban, és csalódtál, mert nem adott sokkal többet, mint a képek?
Velencét mondjuk én bejártam, sőt futottam is ott a szokásos késő őszi tájfutó versenyen, és nincs mindenütt tömeg. A Szent Márk tér környékén az van, de minél távolabb mész, annál kevésbé.
Tájfutásban az volt az érdekes, hogy a józan paraszti ésszel szemben sok átmeneten a kis sikátorokban lehetett gyorsabban haladni, mint a nagy utcákon, tereken, mert utóbbinál kerülgetni kellett a tömeget.
Plitvice nekem nem csalódás, bár nem a kedvenc helyem. Krka viszont gyönyörű, imádtam ott lenni. Dubrovnikban 2x voltam, mindkétszer utáltam. órákba telt mire bejutottunk a városba, utána szintén vagy 1 óra mire találtunk parkolóhelyet, a fizetősek IS tele voltak. az óváros meg ugyanolyan mint akármelyik óváros, csak a többihez nem kell több órás tortúrán átesni, hogy ott lehess, pl Split vagy Trogir sokkal jobb helyek, és nincsenek túlhypeolva. Trogirban még piac is van.
Horvátországon belül maradva: Medveja egy szar hely. nem értem miért vannak oda érte az emberek, túl északon van, hideg van, tömeg van, utáltam ott lenni.
Bolognában 2 hónapot töltöttem, őszintén szólva az országba se vágyok vissza, nem hogy oda. kicsi, koszos, tele van emberekkel, a belvárosban keskenyek az utcák, de az összes buszjáratnak keresztül kell mennie. semmi zöldfelület. a pizza mondjuk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!