Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A magyarok miért nem vilagutaz...

A magyarok miért nem vilagutazo tipusok?

Figyelt kérdés
Erasmusra, Campus Mundira nagyon kevesen jelentkeznek, kulfoldre a tobbseg gyakorlatias okokbol megy csak. Es lehet erre mondani, hogy nincs ra penz, de ha en felajanlanam valakinek hogy jojjon ki velem Japanba egy hetre, en fizetnem a jegyet,nemet mondana
2020. okt. 5. 09:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
45%

Jaj, kérdező! Én mekkora egy tapló vagyok.

Írod a Trónok harcát.

Én bunkó meg azt sem tudom mi az. Baj, nagy baj tudom, hogy Horvátország így is tetszett.

2020. okt. 6. 07:03
 32/35 anonim ***** válasza:
45%

"Felajanlottam, fizetek mindent, bar igaz, hogy nalam aludt volna."

Kérdező! Jó nagy lúzer lehetsz ha még egy japán útért sem volt hajlandó "veled aludni" a "barátod".

2020. okt. 7. 12:09
 33/35 anonim ***** válasza:
51%

Vagy az van, hogy hiába csábítgatja ha nem meleg a barátja...

Miért nem a "Kék osztrigában" keresgélsz?

2020. okt. 7. 12:12
 34/35 anonim ***** válasza:
21%
Ott a Google Street View, már majdnem minden országban van, mégis minek félmilliót kifizetni azért hogy végighányhass egy repülőutat, meg vérhast kapj az egyiptomi víztől?
2020. okt. 12. 20:48
 35/35 anonim ***** válasza:
65%

34:

Nézz meg egy közeli helyet neten, akár lehet itthon is, mondjuk legyen a Bükkben a Tar-kő, arról tuti van 360 fokos panoráma is. Majd menny ki oda, lehetőle szép időben, látni fogod a különbséget.

2020. okt. 12. 22:41
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!