A magyarok miért nem vilagutazo tipusok?
Figyelt kérdés
Erasmusra, Campus Mundira nagyon kevesen jelentkeznek, kulfoldre a tobbseg gyakorlatias okokbol megy csak. Es lehet erre mondani, hogy nincs ra penz, de ha en felajanlanam valakinek hogy jojjon ki velem Japanba egy hetre, en fizetnem a jegyet,nemet mondana2020. okt. 5. 09:03
1/35 A kérdező kommentje:
Budai ertelmisegi es gazdag videki gyerekek nem jonnenek.
2020. okt. 5. 09:06
2/35 anonim válasza:
Pedig a pénz. És bizony attól nem lesz valakinek, hogy te meghívod utazásra.
3/35 anonim válasza:
Magyarország egyetlen utcájában több látni való van mint az egész világban és Magyarországon koncentráltan minden van .
4/35 anonim válasza:
Ha a 'kedv' a 'pénz' szinonímája, akkor azért, mert nincs 'kedvük'.
.
Ha fizetnéd utazásukat, akkor azért, mert
- nem akarnak lekötelezetted lenni;
- utána még jobban fájna az utazás lehetetlensége.
5/35 A kérdező kommentje:
Ismerek egy angol csajt neki a szulei nem engedhettek meg hogy Franciaorszagba utaztassak erre azt mondta hogy kimegy felszolgalni csak azert mert ott akart elni. Hany magyar van aki igy gondolkodik?
2020. okt. 5. 10:19
7/35 A kérdező kommentje:
Engem is utaztattak ingyen es nem ereztem lekotelezettnek magam. Hanem majd visszaadom valakinek aki akarja
2020. okt. 5. 10:21
8/35 anonim válasza:
Én nem mondanék nemet! Mikor indulunk??? :)))
Amúgy megint egy ostoba általánosítás....
9/35 anonim válasza:
"Ismerek egy angol csajt neki a szulei nem engedhettek meg hogy Franciaorszagba utaztassak erre azt mondta hogy kimegy felszolgalni csak azert mert ott akart elni. Hany magyar van aki igy gondolkodik?"
Nos, én meg ismerték egy félvak fiút, aki úgy 25 evvel ezelőtt fogta magát és elindult stoppal, nyelvtudas nelkul megcsinálni az ElCaminot.
10/35 anonim válasza:
Én meg azt gondolom a kisasszony aki a kérdést kiírta max 16 éves.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!