Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A magyarok miért nem vilagutaz...

A magyarok miért nem vilagutazo tipusok?

Figyelt kérdés
Erasmusra, Campus Mundira nagyon kevesen jelentkeznek, kulfoldre a tobbseg gyakorlatias okokbol megy csak. Es lehet erre mondani, hogy nincs ra penz, de ha en felajanlanam valakinek hogy jojjon ki velem Japanba egy hetre, en fizetnem a jegyet,nemet mondana
2020. okt. 5. 09:03
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
44%

Ha fizeted, akkor én is jelentkezem másodiknak.

Sőt, ha ennyire nagyvonalú vagy, akkor kiutazok a 10:23-es jelentkezővel...

...és neked már nem is kellene jönnöd.

Így két rep.jegyből megúszod az egészet.

2020. okt. 5. 11:39
 12/35 anonim ***** válasza:
95%
Én nem mennék veled Japánba, mégpedig azért, mert évek óta ott lakom.😅
2020. okt. 5. 12:09
 13/35 A kérdező kommentje:
En 10 honapot eltem Japanban sok osztondijam volt es sporolt penzem. Az ugynevezett legjobb baratom csak irigykedni tudott de amikor felajanlottam neki hogy jojjon akkor visszakozott
2020. okt. 5. 12:15
 14/35 anonim ***** válasza:
40%
Japánba én konkrétan az ott előforduló gyakori földrengések miatt nem mennék, vagy ha mennék is, nagyon meggondolnám.
2020. okt. 5. 12:33
 15/35 A kérdező kommentje:
Nem csak Japanrol van szo... az ilyen irigykedni tud de amikor talcan kinaljak neki a lehetoseget nem kell neki
2020. okt. 5. 12:36
 16/35 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak Japanrol van szo... az ilyen irigykedni tud de amikor talcan kinaljak neki a lehetoseget nem kell neki - tőled nekem sem kellene.
2020. okt. 5. 12:38
 17/35 anonim ***** válasza:
73%

"az ilyen irigykedni tud de amikor talcan kinaljak neki a lehetoseget nem kell neki"

Nem mindenki élősködő tipus

2020. okt. 5. 12:48
 18/35 anonim ***** válasza:
46%
Én szeretek utazni, idén a vírus miatt nem megyek sehova.
2020. okt. 5. 13:48
 19/35 anonim ***** válasza:
85%

A diákoknak általában kevés a pénze, a felnőtteknek meg kevés az ideje. Legalábbis esetemben ez volt a fő ok - most hogy pénz már van, időt nagyon nehéz találni, most meg még a korona is rájön. Amúgy mennék.

De pl anyósomék már attól rosszul vannak, ha a falu vége táblát el kell hagyniuk.

2020. okt. 5. 15:19
 20/35 anonim ***** válasza:
47%

És azt is felajánlottad neki, hogy mindent fizetsz vagy csak a pofád hatalmas?

És hány másik embernek kínáltál is még ilyet, ha már egyszer ilyen szinten mersz általánosítani?

2020. okt. 5. 16:17
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!