Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A magyarok miért nem vilagutaz...

A magyarok miért nem vilagutazo tipusok?

Figyelt kérdés
Erasmusra, Campus Mundira nagyon kevesen jelentkeznek, kulfoldre a tobbseg gyakorlatias okokbol megy csak. Es lehet erre mondani, hogy nincs ra penz, de ha en felajanlanam valakinek hogy jojjon ki velem Japanba egy hetre, en fizetnem a jegyet,nemet mondana
2020. okt. 5. 09:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
43%
Népszerű lehetsz Japánban ekkora arccal.
2020. okt. 5. 16:22
 22/35 A kérdező kommentje:
Felajanlottam, fizetek mindent, bar igaz, hogy nalam aludt volna.
2020. okt. 5. 16:25
 23/35 anonim ***** válasza:
76%
Én világutazó típus vagyok de nem izgat hogy mások milyenek. Amúgy én is inkább olyan ól ismerek sokat akiknek az a nyaralás hogy lemegy valami kölei országba (horvátország/görögország/olaszország) és csak a tengerparton fekszik. Ez gondolom az átlag magyar mentalitás: "Teszek a világba, tudom hogy sok mindent nem látok de ahoz túl sokat kell utazni így kényelmesebb" ezt konkrétan egy közeli ismerősöm mondta aki csak Horvátországba megy mert szerinte ami messzebb van az túl messze van.
2020. okt. 5. 17:07
 24/35 anonim ***** válasza:
89%

23-as!

Jó pár éve volt a tévében egy dokumentumfilm.

Varázslatos szép trópusi hely. Csodás a tenger, a táj. Olyan kiemelkedő turisztikai látványosságok, mint pl. az Akropolisz nincsenek, csak az európaitól nagyon eltérő kultúra.

A német telepített idegenvezető mondja:

Nem értem a honfitársaimat. A parttól nem mennek el száz méterre sem. Németek egymás mellett, németül beszélgetnek német dolgokról. Német szakácsuk van, német ételekkel, italokkal. Német műholdas tévét néznek. De akkor minek jöttek el ilyen messzire?

2020. okt. 5. 17:13
 25/35 anonim ***** válasza:
65%
23as vagyok. Igen jól látod 24es én is ezt nem értem a magyarokban de engem nem zavar, ők nem tudják mit nem látnak.
2020. okt. 5. 17:17
 26/35 A kérdező kommentje:
Hát azért Horvátország egy Trónok Harca rajongónak egy csodahely.
2020. okt. 5. 17:52
 27/35 anonim ***** válasza:
55%
Mi lenne, ha mindenki a SAJÁT nyaralásával foglalkozna és nem másokat fikázna le? Úgy károgtok itt számotokra ismeretlen emberekre, mint valami rossz öregasszony. Mindezt azért, mert máshogyan mernek nyaralni, mint ti. Miért fáj ez nektek? Elétek állt valaha valamelyik, hogy tilos látnivalókat nézni, kötelező a strandon fetrengés? Nem? Akkor pontosan ez miben is befolyásol és legfőképpen mi közötök is van hozzá?
2020. okt. 5. 17:57
 28/35 anonim ***** válasza:
65%
#26 igen de az az ismerősöm meg úgy egyébként a legtöbb Magyar csak fürödni megy oda.
2020. okt. 5. 18:54
 29/35 anonim ***** válasza:
62%

Az atlagember nagyon csoro, a penzesek meg nem jo fejek. Ezen kivul az emberek olyan buborekban elnek, hogy internet ide vagy oda, teljesen teves elkepzeleseik vannak a vilagrol, de csak Europa orszagairol is.

Amig otthon eltem, en oszinten megvoltam utazas nelkul, viszont internet elott konyvtarban, terkepeken, azota pedig virtualisan szo szerint utaztam.

2020. okt. 5. 19:08
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Hát pedig én elég sok embert ismerek, aki hónapokat töltött más országban, akár Erasmus keretében, akár máshogy.

Konkrétan Erasmusnál egyik fontos hátráltató tényező, hogy a hazai felsőoktatás sokkal merevebb a nyugatinál, ezért kötelező tárgynak semmit nem fogadnak el, amit ott tanulsz, úgyhogy garantáltan legalább 1, de inkább 2 félév csúszást jelent.

2020. okt. 6. 06:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!