Mertek/mernétek már most jövő nyárra utazást szervezni?
Saját autóval megyek a -már kiürült- horvát tengerpartra 2-3 hétre.
Tehát sem útközben sem a tengerparton nem leszek kitéve az "esetleges vírusgazdák" közelségének.
Ráadásul nem sajnáltam a pénzt normális -cserélhető betétes- maszkokra.
.
És már az őszt is tervezgetem
(#15)
Februárban szokott utazás-szabdidö kiállítás lenni. Ott rengeteg kedvezmény van, mindíg élek a lehetöséggel.
Persze addíg még rengeteg dolog történhet.
Pl. egy kérdezö azzal volt elfoglva, hogy az oltás, ha meg lesz, akkor abba bele lehet-e halni ? Erre is felkészülök, és majd a februári érvényes jelentések szerint fogok nyaralást foglalni, vagy sem - hiszen addígra be is olthatnak majd engem, oszt mit csináljak, habelehalok ?
Egyébként idén fölkaptam a hát Izsákomat, és túráztam a kék vonalon. Isteni volt. No meg olcsóbb is, mint elutazni.
Nem azért nem tervezek utazást mert vírustól tartok. Akár van akár nincs azt bárhol el lehet kapni.
Hanem a k..cs..g állandóan változó rendeletek miatt, ha bezárnak egy határt akkor nem akarom emiatt vesszen a befizetés. Illetve karanténba vonulni töbszörös áron mint amibe az utazás került, meg fals pozitiv teszt alany lenni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!