Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mertek/mernétek már most jövő...

Mertek/mernétek már most jövő nyárra utazást szervezni?

Figyelt kérdés

2020. aug. 30. 08:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
49%
9.-s en folnap foglalnek oktoberre, te hova mesz es honann indulsz es oda hogy jutsz el. Nekem az a gondom mi van ha a legitarsasag torli a jaratomat es pl atrakatom Becsbe de ha oda nem megy se busz se vonat akkor hogy jutok ki.
2020. aug. 30. 13:36
 12/21 anonim ***** válasza:
Áprilisra már jóval korábban beterveztem két utat is (repjegy megvéve, szállás lefoglalva), de már úgy látom hiba volt. Nem tartom nagyon reálisnak, hogy jövőre rendeződjön a helyzet.
2020. aug. 30. 16:52
 13/21 anonim ***** válasza:
Igen ,de egyenlőre csak a Balaton van tervbe. Valami olcsó hely
2020. aug. 30. 18:24
 14/21 anonim ***** válasza:

Saját autóval megyek a -már kiürült- horvát tengerpartra 2-3 hétre.

Tehát sem útközben sem a tengerparton nem leszek kitéve az "esetleges vírusgazdák" közelségének.

Ráadásul nem sajnáltam a pénzt normális -cserélhető betétes- maszkokra.

.

2020. aug. 30. 18:38
 15/21 anonim ***** válasza:
Én már le foglaltam a síelést, a téli utazást, a jövő tavaszi hajóutat, és a két jővő nyári nyaralást is. Mind külföld.
2020. aug. 30. 18:48
 16/21 anonim ***** válasza:

És már az őszt is tervezgetem

(#15)

2020. aug. 30. 18:49
 17/21 anonim ***** válasza:

Februárban szokott utazás-szabdidö kiállítás lenni. Ott rengeteg kedvezmény van, mindíg élek a lehetöséggel.

Persze addíg még rengeteg dolog történhet.

Pl. egy kérdezö azzal volt elfoglva, hogy az oltás, ha meg lesz, akkor abba bele lehet-e halni ? Erre is felkészülök, és majd a februári érvényes jelentések szerint fogok nyaralást foglalni, vagy sem - hiszen addígra be is olthatnak majd engem, oszt mit csináljak, habelehalok ?

Egyébként idén fölkaptam a hát Izsákomat, és túráztam a kék vonalon. Isteni volt. No meg olcsóbb is, mint elutazni.

2020. aug. 30. 18:59
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem.
2020. aug. 31. 17:14
 19/21 anonim válasza:

Nem azért nem tervezek utazást mert vírustól tartok. Akár van akár nincs azt bárhol el lehet kapni.

Hanem a k..cs..g állandóan változó rendeletek miatt, ha bezárnak egy határt akkor nem akarom emiatt vesszen a befizetés. Illetve karanténba vonulni töbszörös áron mint amibe az utazás került, meg fals pozitiv teszt alany lenni.

2020. szept. 1. 21:52
 20/21 anonim ***** válasza:
48%
Idén először a koronavírus járvány miatt nem mentünk a Maldív szigetekre. Minden más évben eddig azért nem mentünk, mert csórók vagyunk. XD
2020. szept. 2. 19:40
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!