Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Az amerikaneked.com megbízható?

Az amerikaneked.com megbízható?

Figyelt kérdés
Nagyon olcsó a 7 napos New York-i út és legalább kapunk egy jó szállást meg repülőt ami nagy? Azt hallottam hogy nem csak sima utazási iroda hanem minket kérnek meg a dolgok választásához vagy is segítenek intézni.
tegnapelőtt 18:14
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább olvasd el figyelmesen a hirdetést. Gondolom megadtak egy X összeget és odaírták, hogy x Ft-tól... tehát, nem a teljes összeget írták oda. Csupán egy csalogatót tettek közzé.
tegnapelőtt 18:48
 2/31 A kérdező kommentje:
300.000f FT/fő az van odaírva
tegnapelőtt 19:38
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amennyiért foglalnak neked egy repjegyet meg egy szállást a bookingon, amit te is meg tudsz tenni kb. 20 perc alatt. Erre 13% tanácsadói díjat fizetsz, szerintem feleslegesen. Ez nem szervezett út, mindent neked kell kinézned, programokat kifizetni stb.
tegnapelőtt 19:59
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor linkeld be, hogy melyik útról van szó. Tuti, hogy valamit nem figyeltél.

tegnapelőtt 20:12
 5/31 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 20:21
 6/31 A kérdező kommentje:
Bookingon 7 napra a szállás főként 250.000 vagy is 5 főre 1.200.000 és az amerikaneked oldalon már komplett csomag van 300.000-ért
tegnapelőtt 20:24
 7/31 anonim ***** válasza:
Hát kíváncsi vagyok, milyen ajánlatot kapsz, mert NYC-ben nagyon drága a szállás (nem csak Manhattanben).
tegnapelőtt 20:26
 8/31 A kérdező kommentje:

Bookingon 7 éjszaka 5 főre 1.200.000 FT és repjegy 800.000 5 főre összesen: 2.000.000

Amerikaneked: 1.500.000

tegnapelőtt 20:35
 9/31 A kérdező kommentje:
2 millió alatt saját szervezésből kilehet jönni? 5 fő és 7 éjszaka
tegnapelőtt 20:39
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

Az azsianeked szolgáltatásait egyszer igénybe vettem, amikor először utaztunk Ázsiába. Másodjára már nem kellene a segítségük, de elsőre jó volt. Talán a szallasok kiválasztása és a részletes programismertető+kontaktok terén voltak a leghasznosabbak, bár miután kint voltunk, nem használtuk a kontaktjaikat,viszont minden programlehetőségről tudtunk és így előre is lehetett tervezni.

Az amerikaneked a társoldaluk, ha először mennék Amerikába, sztem felvenném velük a kontaktot. Először egy ajánlatot fognak adni választott időpontra (lehet magasabb is repjegytől fuggően) , ha továbbra is megfelel utána szerződsz velük.

tegnapelőtt 20:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!