A myholiday utazási iroda megbízható ? Beszéltem velük de személyesen nem lehet utazást foglalni!
Figyelt kérdés
máj. 19. 17:09
1/6 anonim válasza:
Webshopól sem tudsz személyesen vásárolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél köszi 👏🏽🖕🏽
máj. 19. 20:46
3/6 anonim válasza:
Nagyon kulturált vagy, már látom miért szorulsz utazási irodára.
4/6 A kérdező kommentje:
Te vagy az te idióta! Szépen le írtam egy kérdést de te nem arra válaszoltál minek commentálsz ha nem jó szívvel teszed? Ennyire el cseszett emberek miatt tart ott Magyarország ahol!! Szomorú !!!!
máj. 19. 21:27
5/6 A kérdező kommentje:
Ha unod az életed akkor nem is írom le mit csinálj magadal!!! Unalmadba már azt sem tudod mit csinálj azért jössz fel ide!!!!
máj. 19. 21:29
6/6 anonim válasza:
Szedd már össze magad! Azért írtam az első kommentet, hogy a webshopokban sem tudsz bemenni fizikálisan, mégis megbízhatóak, ergo, lehet hogy ennek a helynek sincs irodája, de ettől még nem átverés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!