Kroszai kérdése:
Mennyire megbízható a Hardverapró hogyha nembírok elmenni személyesen megvenni, és postázással kell megoldani? Mivan ha hibás a kártya és úgy postázza nekem?
Figyelt kérdés
2018. aug. 8. 18:28
1/8 anonim válasza:
a hardverapró csak egy oldal. ott te magánszemélyekkel és kisebb üzletekkel üzletelsz.
2/8 anonim válasza:
Ilyen esetre nincs "garancia". Ha jófej az eladó (azaz nem akart átverni) akkor visszaveszi a hibás terméket. Meg amúgy is, szoktak 1 hét próbagaranciát adni mindenre. Ha nem írja ki, akkor kérdezd meg hogy vállalja-e.
3/8 anonim válasza:
Be lehet fenyíteni egy rendőrségi feljelentéssel, mondjuk én már 2 éve vásárolok onnan és eddig lekopogom 1x próbáltak átverni, miután mondtam hogy akkor a további kommunikáció jogi úton rendőrséggel folytatódik, hirtelen hipp-hopp előkerült az átutalt összeg.
4/8 anonim válasza:
Azért ilyen sokszáz pozitív értékelés mellette 1-2 becsusszanó odvasfejűvel nem az a gyomoridegkeltő extrém sport. Nem egyszer igyekeztem bő postaköltséggel "felfelé alkudva", előre utalva megnyerni a jó ajánlatot, és amikor bejött, inkább ilyen kölcsönös hála volt a jellemző, nagyon készséges eladó, nagyon precíz csomagolás, kiváló állapotú cucc, meg ilyesmi életidegen értékeléseket voltam kénytelen árasztani, mert az volt igaz. :)
Tudtam én is, hogy kicsit hazárd, de a postán is mintha ismernék és tiszteletben tartanák ezeket a jó kis adok-veszek oldalakat. Vagy csak leszoktak róla, azért mostanában a kínai kukazsák csomag is üzembiztosan célba ér... Mindenesetre jobban aggódtam a posta miatt. :)
5/8 anonim válasza:
Néha-néha vannak kamu profilok, de azokat általába a kommentekbe leleplezik a törzstagok. Én is inkább a postások miatt aggódnék.
6/8 anonim válasza:
Miért,ha személyesen veszed át valahol akkor letesztelik a szemed láttára?
7/8 anonim válasza:
Komplett gépnél szokott rá lehetőség lenni :)
8/8 anonim válasza:
Ha számodra értékes cuccot rendelsz soha ne utalj előre. Inkább utánvéttel és írásban vállalja a garanciát legalább egy hétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!