Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » A SAPPHIRE HD 7850 2GB OC VGA...

A SAPPHIRE HD 7850 2GB OC VGA megbízható kártya?

Figyelt kérdés

VGA vásárlása előtt állok.

Olvastam, hogy régebbi SAPPHIRE kártyáknál bios gondok vannak/voltak. Ez az állítás mennyire igaz?

Mi a véleményetek erről a kártyáról?

Meg "merjem" venni?

2014. jún. 11. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd meg, a garancia intézményét épp erre találták ki. Ha baj lesz vele, akkor visszaviszed.
2014. jún. 11. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Az új R szériában van 7850-nek utódja elég jó árban. Ha jól emlékszek, akkor a R7 265. 41k körül megy a Sapphire.
2014. jún. 11. 20:40
 3/4 |Orfeusz| ***** válasza:

(Az új szériában ez az R9-270)

Nem rossz a Sapphire, de tényleg több gondról hallottam mint az ASUS és MSI kártyáknál.

2014. jún. 11. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két Sapphire kártyám volt és mindkettő tejesen kiváló. Régen volt egy hibája a HD7xxx-nek, hogy fekete képernyőt dobtak be néhány játéknál, de ez a gond már nem áll fenn. Nyugodtan vedd meg, bár lehet már az új R szériából jobban megérné nézni.

Nekem a HD7870-em volt, ami legközelebb áll ehhez a kártyához és az nagyon jó volt. Még mindig bármilyen játékot elvisz a megfelelő processzorral ésszerű felbontáson High/ultra beállításokkal. A HD7850-el sem lehet semmi gond.

2014. jún. 12. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!