Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mikor szoktátok megtervezni a...

Mikor szoktátok megtervezni a nyaralást általában?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 15:05
A kérdező szavazást indított:
Már az előző naptári évben.
Január-február környékén.
Március környékén.
Április-május magasságában.
Nyár elején.
15 szavazat
 1/10 anonim válasza:
82%
Az adott év februárjában, vagy legkésőbb március elején, lefoglaljuk a szállást augusztus elejére. Viszont nagyobb tervezést, szervezést akkor még nem kezdünk el, mert nem repülővel szoktunk utazni, így a többi még ráér.
tegnapelőtt 15:12
 2/10 anonim válasza:
85%
Amikor telik rá.
tegnapelőtt 15:13
 3/10 anonim válasza:
9%
Jajj 2es..ez a tipikus lehuzo, negatív duma. Ha dolgozol, kell, hogy teljen rá. Ha szar a fizetésed, válts munkát. Ha nem tudsz, kepezd át magad. De ne legyél már ilyen pesszimista, lehúzó.. 🤢
tegnapelőtt 15:26
 4/10 anonim válasza:
100%
#3 Rendben. És a beteg gyereket és azzal járó pluszköltségeket is megpróbáljuk majd újratervezni. Köszi a tanácsot!
tegnapelőtt 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly már februárban megvettem a repjegyeket október második felére.
tegnapelőtt 15:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Általában még az év végén elkezdem tervezni-szervezni, mert szeretem, ha mielőbb le van fixálva. Amúgy előszezonban (május-június) utazom leggyakrabban, ami már nincs is olyan messze a decembertől.
tegnapelőtt 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Adott helyekre visszajáró vagyok, tehát tudom, hogy kb. hova és kb. melyik héten szeretnék menni. De lefoglalni csak pár héttel korábban foglalom le, hiszen mindig közbejöhet valami.
tegnapelőtt 15:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szeretem a "last minute" utakat, főleg mióta megszületett a fiam, mert kicsi gyereknél még inkább közbejöhet bármi...

Az első nyaralására úgy mentünk, hogy kb. egy héttel indulás előtt foglaltuk a repjegyet, és szerintem tavaly is hasonló volt.

Nyilván ez változni fog, ha visszamegyek dolgozni.

tegnapelőtt 16:15
 9/10 anonim ***** válasza:
Attól függ hol nyaralok. Mivel klasszikus elutazós nyaralást nem szoktam, így nagyjából az időpontot egyeztetem előre azokkal akik esetleg velem jönnek. A többit nagyjából előtte intézzük.
tegnapelőtt 16:27
 10/10 aHermann ***** válasza:

Szia!

Korábban volt, hogy akár egy évvel korábban volt foglalásunk az adott helyre. Mindig több opció van talonban, általában 6-9 hónappal előtte szoktam a főbb dolgokat foglalni. Szeretek mindent időben elintézni, a potenciális programokat megkeresni a szükséges foglalásokat időben elintézni.

Mi családosan nyaralunk, és amióta a gyerekeink imádnak táborozni, egy kicsit meg vagyok lőve, mert amíg nem jönnek ki az általuk várt iskolai nyári táborok időpontjai nyárra, nem nagyon lehet tervezni júliusra és augusztusra. Tavaly is volt, hogy február közepén már nem volt szabad időpont a kiválasztott helyen július-augusztusra.

Amúgy az első félévi utazások már mind le vannak foglalva. Pl. június végén megyünk 1,5 nyaralásra. Ott már csak a belépők hiányoznak, de az csak március környékén lesz elérhető.

Az őszi szüneten most gondolkozom, ugyanígy a télin.

Jövő tavaszra és nyárra is van már terv.

tegnapelőtt 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!