Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Érdemes várnom a csodára?...

Érdemes várnom a csodára? Mikor kezdjem el megtervezni a hazaköltözést?

Figyelt kérdés

Augusztusban költöztem ki ide tartalékaimból egyeteen tanulni, reménykedtem hogy vaalhogy majd lesz, de kifogytam pénzből csontra túl korán. Nem tudom fizetni a decemberi lakbéremet, munka meg addig nem lesz. Haza kell mennem szülőkhöz, kb 1500km-ről beszélünk. November 30-ig vagyok kifizetve itt. Repülőre és a cuccaim hazavitelére épp csak van pénzem ha minimálisan eszek csak a hónapban.

Kérdés az az, hogy van-e értelme még várnom a csodára, ha se nem beszélem az ország nyelvét, se nem értek semmihez? Van értelme még az egyetemen tanulni vizsgákra ha majdnem 100% hogy haza kell menni? Vagy inkább a hazaköltözéssel foglalkozzak?

nov. 9. 19:17
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Uh most látom kicsit elírtam pár dolgot, a billentyűzetem nem normálisan érzékel mostanában én meg nem ellenőrzöm annyira. egyetemen* és valahogy*
nov. 9. 19:20
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Csak a hülye megy ki úgy, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, plusz nem vállal semmilyen munkát se.

Kérdező, gratulálok, megérdemled a sorsodat. Remélem ebből tanultál.

Költözz haza, és vond le a hülyeségeidből a tanulságot!

Te magad vagy életed alakítója. Ha nem csinálsz semmit, nem is lesz más, csak a semmi.

nov. 9. 19:27
 3/14 A kérdező kommentje:

Kettes: Én jelentkeztem több száz munkára itt kint, de 99% szellemnek nézett vagy kaptam automatikus visszautasítást. 1 helyen voltam több körös interjún, de 4 hétig elhúzás után találtak egy helyi nyelvet beszélőt.

Azért is jöttem ki ide, mert majdnem mindenki beszéli az angolt és az oktatás is angol nyelven megy.

nov. 9. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Hogy mentél ki úgy külföldre hogy nem beszéled a nyelvet? Még amúgy esetleg mentheted a menthetőt ha beszélsz angolul és villámgyorsan keresel valami olyan munkát ahol elég ha angolul beszélsz és van gimnáziumi végzettséged (nem nagyon fogsz találni ilyet, esetleg gyárban szalag mellett) vagy esetleg nagyon belehúzol a nyelvtanulásba és megtanulod annak az országnak a nyelvét legalább alap vagy közép szinten ahol vagy (ez is szinte lehetetlen, de az ember csodákra képes ha muszáj) ha ezek nem mennek akkor költözz haza és jöjj rá hogy hülyeség volt úgy külföldre menni hogy nem beszéled a nyelvet és nem dolgozol
nov. 9. 19:33
 5/14 A kérdező kommentje:

Négyes: Az egyetem nem kérte az ittenit, csak az angol nyelvet és 99%-a a nemzetközi diákoknak nem beszélik. Csak hát ők vagy 1: 22 évesek akiket szüleik pénzelik vagy 2: 30 körüliek akik online dolgoznak és bárhonna csinálhatják vagy 3: 30 körüliek és 5-10 éve élnek itt kint mert kaptak munkát.

Kerestem olyat 4-es de nem is jeleztek vissza ezekből. Nyelvtanulásom meg inkább hagyjuk, kéne egy-két év amíg alapul megtanulom a nyelvet.

nov. 9. 19:40
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Mar vagy 5x megkerdezted csak a hazakoltozest, es 10 kerdesben azt irod hogy keresel es nem kapsz munkat, 20 masikban meg kezzel labbal tiltakozol hogy te nem akarsz se tanulni, se dolgozni, es mindenki hulye rabszolga aki dolgozik.

Szoval akkor megis melyik?

nov. 9. 19:59
 7/14 anonim ***** válasza:
33%
LoL
nov. 9. 20:04
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán ha igaz ez a kérdés akkor milyen országban vagy?
nov. 9. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
osztán milyen csodára várnál te agyalágyult...?
nov. 9. 20:21
 10/14 anonim ***** válasza:
nov. 9. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!