Érdemes várnom a csodára? Mikor kezdjem el megtervezni a hazaköltözést?
Augusztusban költöztem ki ide tartalékaimból egyeteen tanulni, reménykedtem hogy vaalhogy majd lesz, de kifogytam pénzből csontra túl korán. Nem tudom fizetni a decemberi lakbéremet, munka meg addig nem lesz. Haza kell mennem szülőkhöz, kb 1500km-ről beszélünk. November 30-ig vagyok kifizetve itt. Repülőre és a cuccaim hazavitelére épp csak van pénzem ha minimálisan eszek csak a hónapban.
Kérdés az az, hogy van-e értelme még várnom a csodára, ha se nem beszélem az ország nyelvét, se nem értek semmihez? Van értelme még az egyetemen tanulni vizsgákra ha majdnem 100% hogy haza kell menni? Vagy inkább a hazaköltözéssel foglalkozzak?
Csak a hülye megy ki úgy, hogy nem beszéli az adott ország nyelvét, plusz nem vállal semmilyen munkát se.
Kérdező, gratulálok, megérdemled a sorsodat. Remélem ebből tanultál.
Költözz haza, és vond le a hülyeségeidből a tanulságot!
Te magad vagy életed alakítója. Ha nem csinálsz semmit, nem is lesz más, csak a semmi.
Kettes: Én jelentkeztem több száz munkára itt kint, de 99% szellemnek nézett vagy kaptam automatikus visszautasítást. 1 helyen voltam több körös interjún, de 4 hétig elhúzás után találtak egy helyi nyelvet beszélőt.
Azért is jöttem ki ide, mert majdnem mindenki beszéli az angolt és az oktatás is angol nyelven megy.
Négyes: Az egyetem nem kérte az ittenit, csak az angol nyelvet és 99%-a a nemzetközi diákoknak nem beszélik. Csak hát ők vagy 1: 22 évesek akiket szüleik pénzelik vagy 2: 30 körüliek akik online dolgoznak és bárhonna csinálhatják vagy 3: 30 körüliek és 5-10 éve élnek itt kint mert kaptak munkát.
Kerestem olyat 4-es de nem is jeleztek vissza ezekből. Nyelvtanulásom meg inkább hagyjuk, kéne egy-két év amíg alapul megtanulom a nyelvet.
Mar vagy 5x megkerdezted csak a hazakoltozest, es 10 kerdesben azt irod hogy keresel es nem kapsz munkat, 20 masikban meg kezzel labbal tiltakozol hogy te nem akarsz se tanulni, se dolgozni, es mindenki hulye rabszolga aki dolgozik.
Szoval akkor megis melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!