Ha New Yorkba akarok utazni akkor mennyi pénzt kell rászánni? (Repjegy+hotel, 10 éj 5 fő)
5 felnőtt vagy gyerekek is vannak ebben? Mennyire rugalmas a dátum? Mennyire vagytok ti rugalmasak átszállások terén?
Ha 5 felnőtt és mindent a legolcsóbban hoztok ki akkor is azért fejenként 1 milliót számolnék rá és ez egy olcsó airbnbvel. Ha mindenképpen hotel akkor olyan 1,4-1,6 millió/ fő.
2 millióból kijön összesen a repjeggyel mivel 700.000 a repjegy a hoteel meg 1.300.000
5 felnőtt és mindegy az átszállás csak érjek oda és csak a megadott időpont lehet vagy is hát nem tudom milyen rugalmasság ez
Ezt a 700 ezres repjegy költséget most miből számítottad ki, konkrét árajánlat valamelyik foglalási oldalról?
Abban szerintem még nincs benne a csomag, de végül is mindegy, nagyságrendileg 1 milla alatt megúszható a repülés oda-vissza.
... nem
Tudom amerika messze van de 700.000 5 főre kicsit húzós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!