Crash11111 kérdése:
Melyik gépet válasszam ezek közül, ha kb 140 ezret akarok rászánni?
Figyelt kérdés
Lehet ezeken kívül még ajánlani! Legalább 16GB RAM, minimum 5 ös prociszám pl: ryzen 5 vagy intel core 5 ami legalább 3.60 GHZ. Minimum 1TB HDD és 240GB SSD,legyen benne egy jó vidikártya. Közepes gépigényű játékok játszására, videózásra és streamelésre.Ha lehet ne legyen használt!
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
6) [link]
7)
2020. ápr. 30. 20:36
2/8 anonim válasza:
# 1/1 Időpont ma 20:38
Miért? És akkor mit?
3/8 A kérdező kommentje:
közepes gépigény alatt azt értettem pl. minecraft shaderrel
2020. ápr. 30. 21:04
4/8 A kérdező kommentje:
bocsi de streamelni nem fogok! rosszul írtam! csak videókat felvenni nem élőbe! egyébként miért nem jó egyik gép sem? 3 játék, obs,és egy vágó program lenne rajta csak.amilyen teszt videókat néztem az alkatrészeről jóknak tünnek. Esetleg vlmt tudtok ajánlani?
2020. ápr. 30. 21:14
7/8 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy törölteted a kommentet, de attól még egy troll vagy. Kijelented, hogy minimum ryzen 5 kell, aztán linkelsz ilyen i3 meg pentium gépeket. Meg jó videokártya és GT710. Ügyes vagy.
8/8 meszike91 válasza:
Aki lepontozott az vegyen magának ilyen gépet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!