Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha belépek a sajátgépbe és...

Ha belépek a sajátgépbe és azon belül belépnék a D meghajtóba miért kéri, hogy válasszam ki, hogy melyik programmal akarok belépni? Mit jelöljek ki?

Figyelt kérdés
Most lett újra telepítve a gépen és így hozták vissza. Nem tudom hogy léphetnék be így, milyen programot kér? Remélem érthetően írtam le.
2009. okt. 20. 19:42
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem tudom, de nekem is volt már ilyen, én úgy csináltam, hogy jobb klikk és megnyitás, és akkor megnyitotta. Am ha jól emlékszem vmi vírus miatt volt ez nekem, de sajnos már nem emlékszem pontosan. Ha minden igaz akkor egy féreg volt az, és a folyamatoknál a neve Explorer volt, és így kettő vagy több ilyen folyamat is volt a gépben(közben csak 1nek kéne lennie, mivel van am is egy olyan nevű folyamat)
2009. okt. 20. 20:02
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

1. válaszoló: ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna...

Ez nem vírus meg féreg meg mittudomén hanem az autorun funkció (amit le lehet tiltani ha zavar). Úgy nyism meg, hogy jobb klikk --> megnyitás

2009. okt. 20. 20:07
 3/9 anonim ***** válasza:
44%

"féreg volt az, és a folyamatoknál a neve Explorer volt,"

LOL XD

És a bill gécc írta :)

2009. okt. 20. 20:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!. Sajnos a jobb klikk megnyitás nekem nem jött be, mert akkor is kéri, hogy milyen programmal kívánom megnyitni. mi lehet a gond? Kérlek segítsetek!
2009. okt. 20. 20:36
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
2009. okt. 20. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:
67%
2. válaszoló: ha csendben maradtál volna bölcs maradtál volna...
2009. okt. 20. 21:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nah erről ennyit, tudtam h igazam van, és msot már emlékszem is, hogy ez az autorunos cucc volt az. Ha jól emlékszem nekem azt csinálta a kis drága, hogy akárhányszor rákatintottam az autorun.inf nevű fájlra, mindig sokszorosítota magát, és rákerült valahogy a pendrivejaimra és még a telefonomra is. Valahogy végül sikerült kiírtanom, talán az Avasttal, mert akárhányszor csak úgy simán, delete gombbal kitörtöltem, megint újra megjelent:S

Szeritnem próbáld ki az Avastot!

ui: ut 2 köszi=) második: jobb ha elbújsz inkább...

2009. okt. 20. 23:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Töltsd le és telepitsd ezt az ingyenes ESET Online Scannert [link]

ez le tudja szedni. Egyébként nem vírus, hanem féreg.

2009. okt. 21. 00:08
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez lesz a dög: [link]
2009. okt. 21. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!