Ki tudná nekem megmondani, miért szaggat a netbookomon a videólejátszás (bármilyen programmal), ha nincs bedugva USB eszköz?
Ahogy bedugok az USB portján egy winchestert, vagy az USB stickes netet, minden gond nélkül játszik le videót, de ha kihúzom őket, szaggat a kép és a hang az összes lejátszóban (VLC-t használom alapból, de a többit is kipróbáltam.)
Nem olyan megoldást szeretnék, ami kb annyi hogy ,,hagyj benne mindig valamit az usb-jében" , hanem az okára szeretnék rájönni és megoldani. Először arra gondoltam, valamiért keresi az eszközöket és ez a kis prociját annyira lefoglalja hogy nem tud rendesen videót játszani. De mindig a biztonságos harver eltávolítóval veszek ki mindent az USB-ről.
Win XP SP2, MINIX netbook, intel ATOM 1.6Ghz, 1 gb DDR2
Előre is köszönöm az ötleteket :)
Húha...ez elég fura.
A Netbook-od vinyójáról játszol videót, és addig szaggat, míg bármilyen USB-s eszközt nem dugsz be?
Nézd meg ,hogy akkor, amikor szaggat, mekkora a procid terheltsége, és mekkora akkor, amikor bedugtál valami usb-s eszközt.
1.Rakd fel sürgősen az sp3-at.
2.Töredezettség mentesítsd a vinyót.
3.Ahogy azt írták ellenőrizd a cpu-t mert ez nem valami erős.
4.Rakd újra a gépet.
Nos mivel még ilyennel nem találkoztam csak ötleteket adtam remélem valamelyik segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!