Most téli időszakban hova érné meg elmenni egy hétvégére?
Figyelt kérdés
Nemrégiben megismertem valakit szóval nem komoly még a dolog és ez által nem is szeretném valami drága helyre vinni. Max 20.000 egy éjszakára 2 főnek.
Eddig Egerszalókot néztem mert van ott az a só hegy amit még én sem láttam de nem igazán találok más látványosságot ott.. Ha véletlen valaki tud írjon kérem.
De leginkább ötletek kellenének, hogy ilyen időben hova lenne érdemes menni 1 éjszaka 2 napra ahol van is valami látványosság. (Wellness stb.. kilőve)
tegnapelőtt 18:36
2/6 anonim válasza:
Ennyi pénzért nem lesz könnyű normális szállást találni olyan helyen, ahol látnivalók is vannak. Bár pont Egerszalókról be lehetne menni Egerbe várost nézni :)
3/6 anonim válasza:
A sódomb mellett pont egy fürdő van, ha azt kihagyjátok az kicsit furi lenne. Helyette inkább Egert tudom ajánlani.
4/6 anonim válasza:
Sajnos ennyi pénzért nem sok mindent fogsz találni.
5/6 A kérdező kommentje:
Tudom szűk a keret de még nem igazán látom, hogy mennyi értelme van kettőnknek. Csak szimplán én mennék most kikapcsolódni. Aztán az egyetlen opció jelenleg ő.
Az is lehet 2 nap után nem is leszünk együtt.
tegnap 17:22
6/6 anonim válasza:
De miért kell erőltetni egy szinte idegennel az utazást?
Menjél egyedül kikapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!