Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Tengerparti nyaralásra visztek...

Tengerparti nyaralásra visztek hajszárítót?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?

2019. nov. 23. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Igen, a sos vizet ugyis ki kell mosni zuhany alatt, es nem mindig van 40 fok este hogy megszaradjon magatol.
2019. nov. 23. 10:01
 2/14 subrette ***** válasza:
78%
Nem szoktam vinni. Törülközővel meg tudom szárítani. Jobb szállodákban szokott lenni hajszárító, de sosem használtam még.
2019. nov. 23. 11:12
 3/14 anonim ***** válasza:
28%
A legputribb helyeken leszámítva (lásd: horvátországi apartman) mindenhol van hajszárító, de amúgy pont nem érdekel. Tengerpartra általában repülök, nyilván nem fogok bepakolni egy hajszárítót, főleg úgy, hogy simán elmegyek úgy 3 hétre nyaralni, hogy van nálam 3 alsógatya meg 2 póló.
2019. nov. 23. 11:42
 4/14 A kérdező kommentje:
3-as! Te bizti pasi vagy..
2019. nov. 23. 11:49
 5/14 anonim ***** válasza:
88%
Nő vagyok, középhosszú hajjal. Ha nyáron megyek, soha nem viszek. A szállodákban szoktak adni, de ha nem vagy biztos benne, meg tudod nézni a szálloda honlapján, hogy van-e a szobában hajszárító. Nekem nyáron nincs rá szükségem, mert ha törölközővel áttörlöm, már nem fázom, így akár este is ráérősen megszárad magától. Ha nem muszáj, repülővel nem vinném magammal.
2019. nov. 23. 12:55
 6/14 anonim ***** válasza:
27%
@4 Menyasszonyommal járom a világot elég sok éve, ő sem hoz magával, még akkor sem, ha olyan helyre megyünk, ahol nyilván nem lesz hajszárító, pl. vidéki Tádzsikisztán. Elég sokszor voltunk olyan helyeken, ahol már a pottyantós is összluxusnak számít, simán nem kell kényesnek lenni, oszt' kész.
2019. nov. 23. 13:13
 7/14 anonim ***** válasza:
Itthon se szárítok hajat. Max ha télen vagyok fürdőben és megyek utcára utána
2019. nov. 23. 13:25
 8/14 anonim ***** válasza:
69%
Nem szoktam. Alapjáraton sosem szoktam egyébként hajat szárítani. Max. akkor, ha hajmosás után esetleg elmegyek valahova, akkor, de ha van esély, akkor hagyom magától megszáradni. Meg egyébként, ahogy én tapasztaltam, eddig nyaraláskor mindig olyan hőmérséklet volt, hogy még este is nagyon gyorsan megszáradt magától a hajam. Szóval felesleges.
2019. nov. 23. 14:30
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Én is nő vagyok dús, fenékig érő hajjal, de én sem viszek. Igaz, én itthon sem szárítom meg, max ha ilyenkor, téltájban muszáj sietnem, és nem tudom megvárni, hogy megszáradjon magától.

Ahogy mondták, egyrészt sok helyen van, másrészt ha pici bőrönddel repülsz, akkor valóban nagy helyet foglal.

2019. nov. 23. 18:26
 10/14 anonim ***** válasza:
84%
Én szoktam vinni. Sajnos érzékeny a fejem, ha egy picit is nedves hajjal fekszem le, biztosan beteg leszek másnapra. Úgyhogy beszereztem egy összecsukható utazós szárítót, ami a kézipoggyászban is elfér.
2019. nov. 23. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!