Melyik a világ legélhetőbb, legbékésebb, legbiztonságosabb tengerparti/óceánparti trópusi övi vidéke?
És 2 évig hogy leszel ott vízum nélkül?
Talán Indonézia egy eldugottabb része (bár a vízum így is kérdéses) megoldható, bár cunami van néha. A kisebb óceániai országok (Vanuatu, Tonga stb.) elég drágák, oda ez kevés lenne. Meg persze kétdés, milyen nyelen beszélsz...
@4 A konzuli szolgálatos rettegés kimondottan vicces, az elmúlt öt évben az alábbi helyeken jártam és kutya bajom nem esett (leszámítva Guineát, de ott is inkább csak a levegőben lógott a veszély, viszont azt a helyet tényleg nem ajánlom élő embernek): Hegyi-Karabakh, Bissau-Guinea, Észak-Korea, Abházia, Dél-Oszétia, Guinea, Iraki Kurdisztán, Libanon, Madagaszkár, Mianmar, Szomáliföld, Zimbabwe. Néhány ócska lehúzás meg lopási kísérlet volt és ennyi, pedig legalább Szomáliföldön arra számítottam, hogy belefuthatunk könnyen valami nagy balhéba. Cserébe 40 fokban teljes menetfelszerelésben velünk utazó katonákon számolgattuk az izzadtságcseppeket, oszt ennyi.
Ennyi pénzből meg beutazási követelményeket is figyelembe véve szerintem Kerala a legjobb választás Indiában. Mégy helyi viszonylatban is olcsó, könnyen adnak hosszú távra vízumot, visa runra elég átugrani Sri Lankára, ami nincs messze, a környék gyönyörű, az emberek meg kedvesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!