Melyiket választanád hosszú távra: tengerparti élőhely de kevésbé magas életszinvonal, vagy magasabb életszinvonal, nagyobb kényelem, de tengerpart nélkül?
Pl ha választhatnál:
1. tengerparti mediterrán vidék, de kevésbé fejlett kultúra, alacsonyabb életszinvonal
2. európai vagy amerikai vidék, a kontinens belsejében, nincs tengerpart, de magasabb életszinvonal, fejlettebb minden, és a tengerpart helyett gyönyörű zöld környezet?
Ui: nem nekem választanom konkrétan, csak ugy érdekel, hogy az embereket melyik vonzaná jobban a 2 közül :)
Mi a másodikban lakunk. Németországban élünk, és szerencsénkre évente 1x eltudunk menni a kanári vagy a karib térségbe.
Ha ott lenne munka én simán elköltöznénk, de a férjemnek szuper munkája van itt, és az én munkám is ide köt...
Kérdés az is mennyire fejletlen a kultúra és milyen az életszínvonal. Nem mindegy hogy kedves, szegény emberek, vagy igénytelen kisebbségiek nyakig mocsokban élve.
Amúgy nekem a második tetszene a fejlett életszínvonal miatt. Tengerpartra meg bármikor elmehet az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!