Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyiket választanád hosszú...

Melyiket választanád hosszú távra: tengerparti élőhely de kevésbé magas életszinvonal, vagy magasabb életszinvonal, nagyobb kényelem, de tengerpart nélkül?

Figyelt kérdés

Pl ha választhatnál:

1. tengerparti mediterrán vidék, de kevésbé fejlett kultúra, alacsonyabb életszinvonal

2. európai vagy amerikai vidék, a kontinens belsejében, nincs tengerpart, de magasabb életszinvonal, fejlettebb minden, és a tengerpart helyett gyönyörű zöld környezet?

Ui: nem nekem választanom konkrétan, csak ugy érdekel, hogy az embereket melyik vonzaná jobban a 2 közül :)

2017. szept. 10. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Hát ez egy hülye kérdés. Mediterrán vidék mint kevésbé fejlett kultúra. LOL aludj inkább
2017. szept. 10. 23:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem különösebben érdekel a tengerpart. Még nyaralni is csak szökőévente egyszer megyek oda.
2017. szept. 10. 23:46
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
Attól függ a 2. mennyire magasabb :D Ha van egy medence a ház aljában akkor engem meggyőzött
2017. szept. 11. 03:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
2., és onnan járnék nyaralni az 1.-re :)
2017. szept. 11. 06:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi a másodikban lakunk. Németországban élünk, és szerencsénkre évente 1x eltudunk menni a kanári vagy a karib térségbe.

Ha ott lenne munka én simán elköltöznénk, de a férjemnek szuper munkája van itt, és az én munkám is ide köt...

2017. szept. 11. 15:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Ilyen feltételekkel egyszerűen nem választok. Senki se kényszeríthet rá. Találok én megfelelő életszínvonallal, kényelemmel, tengerrel és hegyekkel elegy helyet is. Más szóval olyant, ami megfelel az ízlésemnek. E téren nem alkuszom.
2017. szept. 11. 15:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Kérdés az is mennyire fejletlen a kultúra és milyen az életszínvonal. Nem mindegy hogy kedves, szegény emberek, vagy igénytelen kisebbségiek nyakig mocsokban élve.

Amúgy nekem a második tetszene a fejlett életszínvonal miatt. Tengerpartra meg bármikor elmehet az ember.

2017. szept. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!