Most először mennénk tengerpartra nyaralni. Hová érdemes ár/érték arányban?
Soha nem láttam még a tengert és nem tudom,hol lehetne a legjobb az első nyaralásunk. Párommal mennénk kettesben, nem repültünk még soha, de most repülővel mennénk. Leginkább napozni,pihenni szeretnénk esténként sétálgatni a parton. Emellett a hely műemlékeit,látványosságait is megnéznénk.
A keret a repülőjegyre és a szállásra kb. 150 ezer kettőnknek. Ha nagyon jó lehetőséget találnánk drágábban,akkor nem probléma. Szerintetek hová érdemes menni?
Görögország,Spanyoloszág,Málta,Portugália?
"A keret a repülőjegyre és a szállásra kb. 150 ezer kettőnknek"
Ez elegge behatarolja a lehetosegeket mert ennyiböl valami rossz akciozas utani még tovább akciozott last minutre éppen ha futni fogja a törökökhöz mondjuk......
Nem tudom itt a többiek miről beszélnek, utazni is tudni kell...akinek nem számít nyilván lefoglalhat főszezonban utazás előtt egy hónappal repülőt és szállást is, de én eddig ahol voltam (európán belül) 150-200 ezerből simán kijöttünk ketten.
Egyrészt repülőjegyet, minden egyes nap nézni kell több helyen,eszméletlen jó árakon lehet hozzájutni.
(legutóbb a retúr repülőjegyem olaszországa 24.000 Ft volt tavaly szeptemberben).
Másrészt én csak Airbnb-n foglalok szállást.
Eddig mindegyik ilyen szállásom jobb volt (higiéniailag,esztétikailag főképp) mint a 3-4 csillagos szállodák.
Szintén a legutóbbi olaszországi utamon kettőnknek egy éjszaka 9.000 ft (csodálatos helyen,fantasztikus kilátással).
6 éjszakát voltunk ez így összesen egy főre 27.000 Ft.
Plusz a repjegy 24.000 Ft
A kajálás,belépők egyéb felmerülő költségek nem volt több mint 30.000 egy hétre.
Szóval gyakori repjegy nézegetés több helyen!
Airbnb-t pedig szívből ajánlom.
A belépő árak, ebéd,vacsora tudom,hogy ennyiből nem jönne ki, azt külön számolom, de ahogy az utolsó hozzászóló mondja szerintem a 150 ezer reális ár. Rugalmas az indulási időpontunk, amikor olcsóbb a repjegy akkor mennénk.
De akkor inkább ne is nézzétek a megadott keretet arra lennék kíváncsi,hogy hol a legszebb a part. Melyik ország a legjobb túristáskodás szempontjából?
7-es vagyok.
Bocsánat tippeket elfelejtettem adni :)
Ha egy helyet kiemelhetek akkor az Szardínia,elképesztően gyönyörű hely, szebbnél szebb tengerpartokkal. (Tudok ajánlani egy magyar hölgyet ha esetleg érdekelne,aki kint él Szardinián a családjával és ezzel foglalkozik)
Ezenkívül de még mindig Olaszországon belül:
Liguria- Vernazza
Puglia- Otranto ( de ezenkívül rengeteg szép tengerpartja van még pugliának)
lampedusa- Spiaggia dei Coniglio
Positano-Spiaggia del Fornillo
Calabria-Tropea
Spanyolországon belül:
Baleár-szigetek
Ribadeo-Playa de las catedrales
Costa Blanca
Görögországon belül:
Skiathos-Lalaria beach
Karpathos-Apella
Rodosz-Anthony Quinn-öböl
Elafonissi- Elafonissi beach
Hirtelen ezek jutottak eszembe ami még a keretbe is beleférhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!